Veranderen is een keuze
Image default
Banen en opleidingen

Senior Infrastructure Specialist

Functie

Als senior infrastructuurexpert sta je in voor de aanleg en service van ICT-infrastructuur voor B2B-klanten in Vlaanderen. Rekening houdend met uw woonplaats, worden projecten voor u toegewezen. Vervolgens ben je breed verantwoordelijk voor technische oplossingen op het gebied van OS, VM, AD, Exchange, applicaties, storage, cloud en security. U kunt beter bekend zijn met de oplossingen van Windows, Microsoft, VMware, Citrix, Fortinet, Veeam en HP.

Om deze reden werk je ongeveer 70% van je tijd met klanten en 30% van je tijd met kantoor. Je moet rekening houden met het klantprofiel, meedenken met de klant, samen met de klantmanager adviseren aan de klant en de optimalisatie van zijn ICT-park voorverkopen. Je bent ook verantwoordelijk voor het voltooide werk en de volledige documentatie van performance management. Je werkt samen met de projectmanager om het project op te leveren.

Aanbod

 • Projecten bij u thuis.
 • Een uitstekend bedrijf richt zich op innovatie, kwaliteit, klant- en medewerkerstevredenheid.
 • Aantrekkelijk salaris, plus interessante aanvullende juridische voordelen en teambeloningen.
 • In een levendige en vrolijke omgeving gaan prettig werk en gelukkig werk perfect samen.
 • Echte carrièremogelijkheden binnen het bedrijf met betrekking tot het persoonlijke trainingsprogramma zijn volledig ontwikkeld
 • De mogelijkheid om de meest geavanceerde tools te gebruiken en uw expertise permanent te upgraden.
 • Bij warm weer is er elke dag vers brood, fruit en ijs verkrijgbaar.
 • Er zijn genoeg (sportieve) activiteiten om buiten het werk te genieten.

Jouw profiel

 • Je kunt al minimaal drie jaar vergelijkbare werkervaring opdoen, waardoor je bekend bent met de installatie, configuratie en het beheer van bovenstaande oplossingen.
 • Je bent gepassioneerd door informatica en hebt uitgebreide expertise in systeembeheer.
 • Je associeert empathie met veel resultaatgerichtheid. Je bent verantwoordelijk, flexibel en stressbestendig.
 • Je beschikt over daadkrachtige diplomatieke vaardigheden en legt de focus op procesoptimalisatie. Je bent bereid je kennis met anderen te delen, actief mee te doen en hebt een positieve instelling. Je bent innovatief en geïnteresseerd in nieuwe trends in het vak.
 • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels. Ken je Frans? Dit is een groot pluspunt!
 • Accuraat, klantgericht, resultaatgericht, zelfstandig werken

Wijs bruikbare software en netwerkinfrastructuur toe en bied deze aan (toewijzing, herverdeling), identificeer fouten, incidenten en abnormale verschijnselen, diagnosticeer en pas corrigerende maatregelen toe om de prestaties van informatiesystemen te analyseren, maatregelen voor te stellen om de kwaliteit, veiligheid en productiviteit te verbeteren, informatica-select of Installatie-infrastructuur (software, hardware, etc.),  Opvolgen en actualiseren van de configuratie en architectuur van het informatiesysteem volgens de ontwikkeling; opvolgen en actualiseren van de technologie, economie, … informatie en regelgeving; vaststellen van de technische beheersprocedures, gebruik en veiligheidsprocedures van de IT-infrastructuur; voor monitoring, beveiliging en beheer Hulpsysteem voor informatie. IT-infrastructuur opzetten, onderhoudsinterventies op afstand uitvoeren op gebruikersinfrastructuur, scripts voorbereiden of integreren, suggesties doen voor ontwikkelingsteams, IT-productieteams of gebruikers en assisteren bij het selecteren en toepassen van technische oplossingen

Professionele (concentratie) bachelordiploma (PBA)

https://www.vindazo.be/vacatures/senior-accountmanager.html