Veranderen is een keuze
Image default
Banen en opleidingen

Wat ga je doen na je ontslag? De loopbaanbegeleiding in Utrecht helpt je!

Je bent ontslagen bij je huidige baan of je hebt zelf ontslag genomen. Je weet niet goed wat je nu wilt gaan doen en dat is ook niet altijd een makkelijke keuze. De keuze die de meeste mensen maken ligt vaak voor het oprapen. Dat betekent dat ze in dezelfde sleur blijven zitten waar ze al die tijd al inzaten en daarmee zorgen voor een vervelend leven. Je weet helemaal niet of je nou wel zo gelukkig wordt van hetgeen dat je nu doet. Je denkt misschien snel dat je weer terugvalt in je oude gewoontes en je bent nu op zoek naar iets dat je kan helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging in je leven. De werkzame loopbaanbegeleiding in Utrecht zal ervoor zorgen dat je je bewust wordt van hetgeen waar jij waarde aan hecht in je leven en zal samen met je kijken naar de mate waarin hier in kan worden voorzien, wat hand in hand kan gaan met de eisen die je ook stelt aan bijvoorbeeld een salaris. 

Stap zetten

Vaak durven mensen geen stap te zetten in een andere richting. Het is ook niet niks om zomaar van soort baan te gaan wisselen en iets heel anders te gaan doen. Maar soms kan het juist net even de stap zijn die je moet zetten om je beter te voelen en je gelukkiger te maken. Door middel van de hulp die de loopbaanbegeleiding in Utrecht je kan bieden, zal je zien dat er ook andere mogelijkheden zijn waar je mee te maken kunt hebben en waar je gelukkig van kunt zijn. Misschien zit er ergens bij jou al een drang om een bepaald beroep te beoefenen, maar ben je bang dat het niet bij je past bijvoorbeeld. 

Gelukkig worden

De loopbaanbegeleiding in Utrecht is ervoor bedoelt om samen met je te kijken naar alles waar jij aangeeft gelukkig van te kunnen worden en daarbij een beroep te vinden die ook in de behoeften die jij hebt kan voorzien. Het is niet altijd een gemakkelijk pad dat je gaat bewandelen, maar door de juiste keuzes te maken kom je al een heel eind.