Veranderen is een keuze
Image default
Banen en opleidingen

De Rijschool in de regio Enschede en omstreken

Ben je 16,5 jaar oud kom dan naar de leukste Rijschool Enschede wij zijn een rijschool met eerlijke tarieven en davies, zo zijn wij niet op geld uit en zullen we altijd eerlijk zijn. Ben je bij ons klaar om af te rijden dan rijd je ook af, ook al heb je nog 10 lessen over. Je krijgt dan gewoon het geld van die lessen terug en we zullen je dan ook niet aan het lijntje houden. Daarnaast is bij ons de veiligheid en het plezier tijdens de lessen erg belangrijk. We zijn niet duur en examen en en theorie zit bij het pakket in.

Hoe werken we 

Je kunt bij ons theorielessen volgen naast je autorijlessen, om je zo goed klaar te stomen voor je examen. Want zonder de theorie kan je geen rijexamen doen, en betaal je alleen maar meer voor extra lessen. Je rijd bij ons elke week en maakt elke les nieuwe stapjes op je eigen tempo, en zo werk je toe naar je rijbewijs. Je rijd bij ons ondere een vaste instructeur, en lest af in de auto waarmee je ook altijd gelest hebt.  

 

Faalangst tijdens het rijden 

Veel mensen zijn soms nog best bang achter het stuur, omdat ze bang zijn voor de hoge snelheden en jaarlijkse verkeersongelukken. Of door gebeurtenissen in het verleden, doordat de persoon vroeger zelf betrokken is geweest bij een ongeval. via onze faalangsttraining pakken we de oorzaak aan, en praten we voortdurend op je in om je zo tot rust te stellen en je ergens anders aan te laten denken. En zoeken we de situatie op waar jij juist zo bang voor bent. Om je zo te laten inzien dat auto rijden gewoon veilig is, als je gewoon op de juiste manier rijd en je goed bezig houd met wat er buiten de auto gebeurd.