Veranderen is een keuze
Image default
Health / Alternative

Een zorgchalet op maat van Wernsen Chaletbouw

Bent u op zoek naar een mooi zorgchalet op maat? Wernsen Chaletbouw is in dat geval uw ideale partner die er alles aan zal doen om een goede zorgchalet te realiseren. Dankzij onze jarenlange ervaring met het realiseren van zorgchalets, weten wij precies hoe wij u het beste kunnen helpen en waar u het meeste van houdt. Wij doen er altijd alles aan om u volledig tevreden te stellen en zorgen er daarom ook voor dat dit altijd het geval zal zijn. Om die reden hebben wij de afgelopen jaren heel wat klanten blij mogen maken met de realisatie van hun zorgchalet. Klanten geven aan dat zij de samenwerking erg prettig vonden en vooral de communicatie een zeer groot pluspunt vonden. Wij zien het al onze taak om onze service continu te verbeteren en gaan daarom altijd aan de slag met uw feedback.

Niet zomaar een zorgchalet

Een zorgchalet van Wernsen Chaletbouw is niet zomaar een zorgchalet. De zorgchalets die wij opleveren zijn allemaal op maat gemaakt en voldoen daarom allemaal aan al uw wensen en behoeften. Voordat wij aan de slag gaan met de realisatie van uw zorgchalet, gaan wij eerst met u om de tafel om al uw wensen en behoeften vast te leggen. Op die manier krijgen wij een volledig beeld van al uw verwachtingen en kunnen wij op een goede manier aan de slag met de realisatie van uw zorgchalet. Wij vinden het belangrijk om u te betrekken tijdens het hele traject en daarom zult u continu op de hoogte worden gehouden van alle ontwikkelingen omtrent uw zorgchalet.

Goede communicatie

Wij vinden het erg belangrijk om goed bereikbaar voor u te zijn. Daarom kunt u tijdens het gehele traject altijd bij ons terecht als u vragen of wensen heeft. Wij zullen dan met u overleggen en indien mogelijk, deze meteen inlassen. Zo zorgen wij ervoor dat u helemaal tevreden bent en dat wij een zorgchalet naar wens opleveren.

Wij plannen zo snel mogelijk een afspraak in

Neem gerust een kijkje op onze website www.mantelzorg-wernsen.nl om te zien wat wij u te bieden hebben. Wij begrijpen het als u eerst met ons wilt overleggen. Neem dan contact met ons op en dan zorgen wij ervoor dat er zo snel mogelijk een afspraak zal worden ingepland.