Veranderen is een keuze
Image default
Entertainment

Heb jij een festival georganiseerd?

Mis je alleen nog een festival tent? Tendverhuur kan jou daarmee verder helpen! Dit bedrijf neemt alle zorgen bij jou uit handen, dit scheelt je natuurlijk wat stress. Door het ruime assortiment is er voor elk festival een perfecte tent. 

Voor welke tent ga jij? 

Ben jij op zoek naar een stretchtent? Deze heeft weinig tot geen extra aankleding nodig, daar ligt de keuze bij jou zelf. Deze kun je vinden in de kleuren wit, zwart, rood of zandkleurig. Doordat deze op verschillende hoogtes gebracht kunnen worden, kan het precies op de juiste maat gemonteerd worden. Voor de perfecte uitstraling kun je ervoor kiezen om een vlondervloer erbij te bestellen. 

Soorten tenten 

Wil je liever een tent die helemaal afgesloten is? Dan kun je voor de aluhal kiezen. Hier kun je er ook bij kiezen om een transparant dak te monteren. Waardoor de gasten het idee hebben dat ze buiten staan, en tegelijk beschermd worden tegen het weer. 

Op zoek naar een tent voor uitgifte van drankjes en eten of voor bij de entree? Verdiep je dan eens in de pagodetent, deze is uniek en staat bekend om haar punt.

 De nieuwste festivaltent is de eventroof. Deze kan je gemakkelijk inzetten bij het podium. Maar dat is niet het enige, deze is speciaal ontwikkeld voor de grote evenementen! Perfect om een van de stages te overkappen. 

Wil je een luxe variant van de aluhal? Daar is de booghal voor, deze kan ook transparant geleverd worden. Deze kan overkapping bieden voor honderden tot duizenden bezoekers! 

Wil je meer informatie over een van de tenten? Neem snel een kijkje op de website.

https://tendverhuur.nl/blog/festivaltent/