Veranderen is een keuze
Image default
Gezondheid

Kies ook jij voor botox Rotterdam?

Steeds meer mensen besluiten om botox Rotterdam te laten injecteren. Botox is niet altijd zo populair geweest, maar wordt de laatste jaren door ontzettend veel mensen gebruikt. Door middel van botox kunnen rimpels eenvoudig verwijderd worden. Voorbeelden van rimpels die je kunt behandelen met botox zijn: voorhoofdrimpels, kraaienpootjes en rimpels rondom de lippen. Wil jij er graag weer een aantal jaar jonger uitzien? Met botox is dit zeker mogelijk als je last hebt van rimpels. In dit artikel lees je wat botox precies is en welke resultaten je kunt verwachten.

Waarom botox Rotterdam laten injecteren?

Het laten spuiten van botox is helemaal geen gek idee. Na verloop van tijd worden we allemaal ouder en dit zien we ook aan onze huid. Zo kunnen er op sommige plekken rimpels ontstaan. Bij de een gebeurt dit eerder dan bij een ander. Zou je geen rimpels hebben, dan zou je er waarschijnlijk een stuk jonger uitzien. Rimpels ontstaan doordat onze huid minder strak wordt. De rimpels die met botox Rotterdam te behandelen zijn, ontstaan als gevolg van spiersamentrekkingen. Als je spieren onbewust samentrekken, zorgt dit ervoor dat er op die plek in de huid rimpels kunnen ontstaan. Zouden je spieren dit niet meer doen, dan kunnen die rimpels ook weer verdwijnen. Botox Rotterdam zorgt precies daarvoor!

Hoe werkt botox nu precies?

Botox is dus in staat om rimpels te doen verminderen. Alleen hoe kan het dat dit middel zo effectief werkt tegen rimpels? Hiervoor moet je eerst weten wat het middel van oorsprong is. De volledige naam van botox is botuline toxine. Dit middel wordt van nature geproduceerd door een bacterie. Eigenlijk zou het een gif zijn, maar in de praktijk is botox ontzettend handig! Botox werkt namelijk in op de zenuwen en zorgt ervoor dat deze niet meer met spieren kunnen communiceren. Als je botox zo injecteert dat deze alleen de spiertjes beïnvloeden die rimpels veroorzaken, leidt dit tot minder rimpels. De spiersamentrekkingen kunnen dan namelijk niet meer plaatsvinden.

Wil je rimpels laten verdwijnen die niet veroorzaakt zijn door spiersamentrekkingen? Dan werkt botox niet. Botox is namelijk een spierverslapper. Als de rimpels veroorzaakt zijn doordat je huid minder strak zit, zijn er wel alternatieven.

Waar laat jij botox injecteren?

Botox heeft een aantal belangrijke voordelen voor mensen die jonger willen lijken. Het werkt snel en bovendien ook zeer effectief. Botox kun je injecteren om fronsrimpels en kraaienpootjes tegen te gaan. Het is wel van belang dat je een goede kliniek bezoekt voor de behandeling. Je kunt botox Rotterdam laten injecteren, maar het is ook mogelijk om voor een behandeling met botox naar Spijkenisse of Dordrecht te gaan. Ben je benieuwd naar wat voor resultaten een kliniek over het algemeen heeft? Lees dan recensies, bekijk de website en ga eventueel een vrijblijvend gesprek aan. De meeste mensen ervaren een behandeling met botox Rotterdam overigens niet als pijnlijk.