Veranderen is een keuze
Image default
Dienstverlening

Kiezen voor een betrouwbare slotenmaker?

Slotenmakers hebben niet altijd de beste naam gehad, dat komt namelijk omdat er veel “slotenmakers” actief zijn die niet helemaal eerlijk te werk gaan en met grote regelmaat negatief in het nieuws komen. Dit gaat meestal ten koste van eerlijk en wel betrouwbare slotenmakers. Slotenmaker Gerard (website) is daar een goed voorbeeld van. Maar hoe onderscheid je nou een goede slotenmaker van een slechte? We proberen je in dit artikel hier meer uitleg over te geven, zodat je altijd weet hoe je de juiste slotenmaker kiest.

Tarieven.

Een goede slotenmaker werkt transparant, laat je vooraf weten de prijzen zijn en geef je vooraf een offerte op maat. Natuurlijk is dat wel afhankelijk van de slotenmaker werkzaamheden die er uitgevoerd moeten worden. Je wilt vooraf weten wat de kosten zullen zijn maar de slotenmaker moet eerst wel zien wat er gedaan moet worden. Slotenmaker Gerard legt je dit graag uit.

Klantbeoordelingen en reviews.

Een goede slotenmaker heeft net zoals de meeste betrouwbare bedrijven een heel hoop reviews, controleer of deze legitiem zijn en of de slotenmaker er zelf ook op reageert, natuurlijk is het mogelijk dat er een negatieve review tussen staat. Maar dat is juist waar je op moet letten! Hoe reageert de slotenmaker hierop?

Keurmerken voor een betrouwbare slotenservice.

Natuurlijk is het belangrijk om te controleren of de slotenmaker wel aangesloten is bij de slotenmakers gilde en hier ook een keurmerk voor heeft. Welk type sloten gebruikt de slotenmaker? Zijn dit politie gekeurde sloten? Of zijn de gebruikte sloten van een onbekend merk? Belangrijk om hier goed naar te vragen zodat je wel de juiste slotenmaker inschakelt.

Welke slotenmaker diensten worden er uitgevoerd?

Een goede slotenmaker is iemand die veel ervaring heeft, snel ter plaatse is en waarbij je zowel contant of met PIN kunt betalen. Vraag na of de slotenmaker alle soorten werkzaamheden uitvoert.

  • Sloten openen
  • Deur openmaken
  • Schadevrij deur openen
  • Inbraakwerende sloten laten plaatsen
  • Inbraakpreventie

Als laatst willen we je zeggen dat je bij een nare ervaring met een slotenmaker het beste je ervaring kunt verspreiden op het internet. Zorg ervoor dat “slechte slotenmakers” niet verder kunnen met hun praktijken!