Veranderen is een keuze
Image default
Aanbiedingen

Meubels van een nieuwe look voorzien

Een oud kastje waar je op bent uitgekeken? Je interieur aan het restylen? Renovatie van een bedrijfspand? In veel gevallen zijn nieuwe meubels niet nodig. Je kunt je oude meubels ook een make-over geven. Met wrapfolie bijvoorbeeld. Wrapfolie is een soort plakfolie, maar dan heeft het net wat meer mogelijkheden. Ook is de kwaliteit van wrapfolie vaak wat hoger dan van een eenvoudige plakfolie. Wrapfolie zorgt vaak voor een chique look. Tegenwoordig is het een trend om je keuken te wrappen, dit wordt gedaan met wrapfolie. Je plakt het eenvoudig op, bijvoorbeeld op de kastjes van je keuken. Het zorgt voor een compleet nieuwe look! Hoewel het kwalitatieve wrapfolie vaak duurder is dan eenvoudige plakfolies, is het nog steeds vele malen goedkoper dan een compleet nieuwe keuken of nieuwe keukenkastjes! Het gebruik van wrapfolie is dus zeker de overweging waard.

Wrapfolie met moderne prints
Marmerlook, wit of zwart… lederlook bruin… houtprint zoals eiken, ebbenhout, zebranohout of beukenhout… een hippe betonlook, dit soort populaire prints zijn verkrijgbaar als wrapfolie. Het zijn dus helemaal de trends van tegenwoordig waar je aan voldoet. Veel prints hebben daarbij ook nog eens een voelbare structuur, wat voor die extra chique look zorgt. Waan je dus in een luxueuze omgeving in je eigen huis door wrapfolie te gebruiken voor je meubels!

Op sociale platforms zoals Pinterest en Instagram zijn veel foto’s te zien van mensen die je voorgingen met deze wraptrend. Er zijn ook video’s te vinden van hoe je dit wrappen zelf kunt doen. Het is helemaal niet zo ingewikkeld als je misschien denkt. Zeker als het gaat om vlakke, gladde oppervlakten hoef je geen specialist te zijn. Wil je ook bochten wrappen dan kun je je hier van te voren beter goed in verdiepen. Bekijk video’s, lees handleidingen, probeer eventueel vast een stukje uit. Zie je het niet zitten? Er zijn ook bedrijven die het wrappen voor je kunnen doen. In dat geval gaat het prijskaartje natuurlijk ook omhoog.

 

https://plakfoliewebshop.nl