Veranderen is een keuze
Health / Alternative

Mindfulness heeft zich bewezen: het werkt!

Meegezogen in de waan van alledag. Verwachtingen, verplichtingen, werk, gezin, studie, sociaal leven en nog heel veel meer zaken die een beroep op je doen. Stoppen is geen optie, de boel moet blijven draaien. Eén kink in de kabel en dan merk je dat dat gevolgen heeft op heel veel andere gebieden. Onverwachts een ziek kind thuis en je moet vrij nemen van je werk. Hoe je situatie ook is, er wordt veel van je verwacht. En van al die ballen in de lucht houden kan je moe worden. Wanneer die vermoeidheid niet meer op te lossen is met een weekend dan teer je in op je reserves. Ga je zo nog langer door dan steven je af op een burn-out hoewel je het ook anders mag noemen.

Zoek verandering voor een gezonder leven

Ben je moe, futloos, voel je je depressief worden, vraag je je af of je dit leven zo nog langer door wil laten gaan, of heb je angsten ontwikkeld waar je maar niet vanaf komt? Dan is het echt tijd om wat te veranderen. Ben je in je hoofd altijd maar bezig met je volgende taak of klus? Geniet je niet meer van de kleine dingen en voel je altijd gehaast? Ook dan is het raadzaam om je leven anders te gaan leven. Maar hoe dan? Wat kan je veranderen en wat kan je anders doen? Kost dat veel investering en tijd die je al zo weinig hebt? Zeker niet. Er is een beproefde methode om je de kunst van het leven in het nu terug te geven. Net als toen je nog jong was en helemaal op kon gaan in het moment. Dat kan weer met mindfulness!

Voor iedereen kan mindfulness werken

Mindfulness Deventer vertelt je graag meer over de mogelijkheden. Een mindfulnesstraining duurt over het algemeen 8 weken. Je moet wel huiswerk doen omdat nieuw gedrag in de plaats moet komen voor oud gedrag. Velen gingen je al voor en de resultaten liegen er niet om. Neem vandaag nog vrijblijvend contact op en ontdek de mogelijkheden.

https://www.tanneverhulst.nl