Veranderen is een keuze
Image default
Winkelen

Top 10 drone voor beginners

Steeds meer mensen maken vandaag de dag gebruik van een drone. Van professioneel filmen tot het maken van spectaculaire foto’s vanuit de lucht. Er is een breed aanbod aan drones die speciaal gericht zijn op beginners. Hieronder vind je een top 10 van drones voor beginners, zodat je een goede keuze kunt maken.

DJI Mavic Mini

De DJI Mavic Mini is een kleine drone gemaakt door de bekende op DJI. Het is eenvoudig en intuïtief te bedienen en heeft een uitstekende camera. Met deze drone kun je filmen in 12MP HD met een maximale resolutie van 2,7K aan 30fps. Het is ontworpen als een budgetvriendelijke oplossing omdat het gemakkelijk mee te nemen drone is. Ideaal voor reizigers en beginners.

Parrot Anafi

De Parrot Anafi is een van de meeste innovatieve drones die er op de markt zijn. Het is perfect voor beginners omdat het gebruiksvriendelijk is en alle benodigde functies heeft. Het heeft een ingebouwde camera die 3K video’s en 21MP foto’s kan maken. Daarnaast heeft het een uitzonderlijk snel ontwerp met scharnierarmen en een gewicht van minder dan 500 gram.

Ryze Tech Tello

De Ryze Tech Tello is een van de meest betaalbare drone voor beginners. Het is gemaakt in samenwerking met DJI en is uitgerust met een camera die 12 megapixelbeelden kan maken. Het is handig en gemakkelijk te bedienen en levert een aantal indrukwekkende functies zoals de optie om autonoom door waypoints te vliegen. Kortom een goede keuze voor beginners.

Hubsan X4

De Hubsan X4 is een andere kleine en betaalbare drone voor beginners. Het is gemaakt met de beste technologie en heeft een uitstekende camera met een resolutie van 720p. Er zijn verschillende modellen beschikbaar, naast de standaard ook met live beelden en een goede besturingssoftware. Bovendien is de Hubsan X4 probleemloos te bedienen.

Holy Stone HS190

De Holy Stone HS190 is een budgetvriendelijke drone die geschikt is voor beginners. Het is klein en licht en ook heel sterk. Het heeft een 720p camera en heeft bewijs geleverd bij tests met stootbestendigheid. Je kunt de drone in een paar seconden klaar maken om te vliegen, het is eenvoudig te bedienen en levert stabiele prestaties.

Utoghter Oxybabies

De Utoghter Oxybabies is een zeer betaalbare optie voor beginners. Het is klein en gemakkelijk te bedienen. Verder heeft de drone een 720p camera en een ingebouwde 6-assige gyroscoop voor een precieze vlucht. Hoewel het niet kan wedijveren met de prestaties van een topend model zal een beginneling hier zeker tevreden mee zijn.

Sky Viper Nano

De Sky Viper Nano is een andere betaalbare mini drone die geschikt is voor beginners. Het is gemaakt om buiten te vliegen en is uitgerust met een 720p camera die in staat is om beelden te maken en te streamen. Daarnaast heeft het een ingebouwde computersteun voor geavanceerde functies zoals auto-take-off, landen en waypoints.

Cheerson CX-10

De Cheerson CX-10 is een van de kleinste drones die je op de markt kunt krijgen. Het is gericht op beginners en is eenvoudig te gebruiken. Het heeft een kleine camera en verschillende leuke functies zoals auto-vliegmodus. Het is iets minder krachtig dan andere drones, maar het is een geweldige optie als je op zoek bent naar een goedkope drone die gemakkelijk in gebruik is.

Syma X5UW

De Syma X5UW is een middenklasse drone die geschikt is voor zowel beginners als gevorderden. Het heeft een 720p camera en verschillende functies zoals auto-vliegen, return-to-home, headless-mode en hoogtemeter. Het is klein maar sterk en levert goede prestaties. Je kunt meerdere soorten batterijen gebruiken, waardoor je meer tijd in de lucht krijgt.

JJRC H36

De JJRC H36 is een minidrone met een 6-assige gyroscoop voor een uitstekende vliegstabiliteit. Hiermee is het de perfecte drone voor beginners. Het heeft een kleine afmeting en een ingebouwde HD camera voor het maken van video’s en foto’s. Het heeft ook een ‘headless mode’ die het mogelijk maakt om gemakkelijk te vliegen en heeft een slider waarmee je de vliegsnelheid kunt aanpassen.

Met deze top 10 drones voor beginners heb je een goede basis waarmee je de beste drone voor jouw behoeften kunt kiezen. Wil je meer weten over de beste drone voor beginners? Lees dan hier meer!

Conclusie

Elke drone die hierboven is vermeld is een uitstekende optie als je op zoek bent naar een drone voor beginners. Afhankelijk van je budget, omgeving en ervaringsniveau kun je een passende drone uitkiezen. Welke is uiteindelijk jouw ideale drone voor beginners?

.