Veranderen is een keuze
Image default
Aanbiedingen

Welke zorgverzekering past bij mij?

Bij het kiezen van een zorgverzekering is het belangrijk dat u alle zorg kunt ontvangen die u nodig heeft, zonder de hoofdprijs te betalen. Het is daarom fijn als uw zorgverzekering zoveel mogelijk afgestemd kan worden op uw wensen en behoeften. Niet elke zorgverzekeraar biedt echter deze mogelijkheid. Bij zorgverzekeraar Salland kunt u een zorgverzekering nagenoeg op maat afsluiten. U heeft de keuze uit vijf aanvullende verzekeringen en drie tandartsverzekeringen om uw basisverzekering uit te breiden.

Regionale kracht

Salland is een regionale zorgverzekeraar die zich richt op de provincies Gelderland en Overijssel. Iedereen die woont in deze omgeving kan profiteren van de voordelen van een regionale zorgverzekeraar. Bij Salland kunnen we bijvoorbeeld de kwaliteit van de zorg in deze regio scherp in de gaten houden. We gaan dan ook persoonlijk in gesprek met verschillende zorgverleners over de kosten voor bepaalde behandelingen en andere zaken die belangrijk zijn als het om zorg gaat. Salland is er voor iedereen, en mensen met een minder goede gezondheid betalen bij ons niet meer voor hun zorgpremie dan anderen. Tevens hebben we met vele bedrijven in de regio afspraken gemaakt. Vraag het na bij uw werkgever, het levert u een collectiviteitskorting op de zorgverzekering op!

Gemeentepolis

Bij Salland maken we geen onderscheid als het gaat om leeftijd, gezondheid of inkomen. Wij zijn van mening dat iedereen toegang moet hebben tot de beste zorg. Daarom hebben we voor mensen met minder financiële middelen de gemeentepolis ontwikkeld. Uw gemeente neemt hierbij een deel van uw zorgkosten voor zijn rekening. Momenteel hebben wij met negen gemeenten afspraken kunnen maken. Wilt u weten of u in aanmerking komt voor een gemeentepolis? Neem dan een kijkje op onze website. Contact opnemen kan natuurlijk ook. Wij beantwoorden graag uw vragen.

https://www.salland.nl/