Veranderen is een keuze
Image default
Dienstverlening

Alles wat u nodig heeft voor uw Kubota minigraver

De Kubota minigraver is de beste op zijn gebied, want deze kleine krachtpatser is compact, sterk en betrouwbaar. Hij is makkelijk te bedienen door de eenvoudige opzet van de machine. De kracht van de minigraver komt van de Kubota motor van hoogwaardige kwaliteit. Deze heeft een vermogen van 7,6 kW en voldoet aan strenge emissie-eisen. Door de robuuste kwaliteit van de Kubota minigraver heeft u aan deze machine een geweldige hulp bij allerlei soorten graafwerk.

De beste plek om een Kubota minigraver aan te schaffen

In Nederland zijn een handvol erkende Kubota dealers. Het voordeel van het aanschaffen van minigravers bij een professioneel bedrijf is dat u ook na de koop rekent op de beste service. Bij VDM Tools & Parts zorgen ze ervoor dat u de beste informatie krijgt voor u een machine aanschaft. De specialisten kennen alle details van de verschillende machines die ze verkopen en bieden daardoor onbetaalbaar advies. Daarnaast kunt u met allerlei toekomstige problemen bij hen terecht.

Alle machines hebben onderhoud nodig

Door de enorme kracht die gebruikt wordt door een machine zoals de Kubota minigraver, slijten bepaalde onderdelen met de tijd. Dit slijtageproces kan worden afgeremd door professioneel onderhoud. Dergelijk werk kunt u het beste laten doen door een erkende dealer die alles weet over uw Kubota minigraver. Tijdens een onderhoudsbeurt worden alle onderdelen van de machine getest op problemen. Onderdelen die niet meer naar behoeven functioneren worden vervangen en de rest wordt grondig schoongemaakt en gesmeerd. Door dit proces op tijd uit te voeren, kunnen (grotere) problemen worden voorkomen.

Vakkundige reparaties en originele onderdelen

Een erkende Kubota dealer zoals VDM Tools & Parts maakt enkel gebruik van originele onderdelen. Als er iets stuk is aan uw Kubota minigraver wordt uiteraard eerst gekeken of het onderdeel gerepareerd kan worden. Zo niet, dan wordt het probleem verholpen door een hoogwaardig nieuw onderdeel te plaatsen dat weer jaren mee gaat.

https://www.vdmtools.nl/