Veranderen is een keuze
Image default
Particuliere dienstverlening

Uitgeverij in eigen beheer: dat hoef je niet alleen te doen

Als jij een boek hebt geschreven en je bent er tevreden over, dan is het tijd om te gaan nadenken over het uitgeven. Je lijkt dan twee keuzes te hebben, namelijk uitbesteden en de uitgeverij in eigen beheer oppakken. De eerste optie is gemakkelijker, maar je bent er ook meer geld aan kwijt. De tweede optie kost tijd en moeite, maar je bespaart wel veel geld. Beide opties zijn dan verre van ideaal, omdat je simpelweg de financiën en de kennis mist. BigBusinessPublishers biedt schrijvers uit Noord-Holland, Utrecht en de rest van Nederland een oplossing aan. Via hen doe je de uitgeverij in eigen beheer, maar profiteer je wel van de steun van deze specialisten.

Bepaal zelf hoeveel je uitbesteedt

Het mooie van deze situatie is dat je zelf controle houdt over het uitgeven van je boek, maar dat je tegelijkertijd de steun krijgt van een ervaren uitgever. Deze specialisten helpen je bijvoorbeeld bij het distribueren van je boek en het aanmelden bij het CB. Dat is lastig en ook kostbaar. Door het uit te besteden heb je zelf een hele zorg minder. Wil je juist leren hoe dat moet, dan helpen ze je hierbij en zorgen ze ervoor dat jij je aanmelding correct indient. Jij kunt je dan bezig gaan houden met de opmaak van je boek en de promotie ervan.

Extra optionele diensten om te gebruiken

Bij BigBusinessPublishers krijg je een lijst met andere diensten aangeboden waarvan je zelf bepaalt of je er gebruik van wilt maken of niet. Ze kunnen bijvoorbeeld jouw boek aan hun mailinglist toevoegen en je boek naar hun contacten sturen. Een andere optie die je kunt kiezen is ondersteuning bij het schrijven van de flaptekst. Kies voor uitgeverij in eigen beheer bij deze specialist uit Noord-Holland en Utrecht. Met deze kennis om op terug te vallen is de kans dat je boek een succes wordt groter.

https://www.bbpublishers.nl/