Veranderen is een keuze
Image default
Particuliere dienstverlening

Een zandcementvloer is de basis voor een stijlvol interieur

Een zandcementvloer is de perfecte basis voor een mooie vloer in uw woonkamer, maar ook in een bedrijfspand. Deze vloer is bij uitstek geschikt om te dienen als ondergrond voor een houten vloer, een vloer met tegels of PVC of wat voor vloer u ook maar van plan bent te laten leggen. Als u vloerverwarming overweegt dan is ook het infrezen van de dekvloer aan de orde. Dit infrezen kan enkele dagen na het plaatsen van de vloer worden gedaan. Uiteraard moet de vloer hiervoor eerst even goed drogen en hard genoeg zijn.

Kabels en leidingen in de vloer wegwerken

Het infrezen van een dekvloer wordt gedaan om hierin kabels of leidingen weg te werken. In de badkamer is dit bijvoorbeeld aan de orde voor een afvoer of waterleiding. Maar ook in de woonkamer kan het een rol spelen, bijvoorbeeld als u vloerverwarming heeft. De slangen die hiervoor worden gebruikt worden immers in de zandcementvloer weggewerkt. Hierbij wordt wel altijd rekening gehouden met onderhoud aan het systeem, dus er wordt meestal een luik gemaakt op de plaats waar deze zich onder de vloer bevindt zodat onderhoud mogelijk is zonder dat de hele vloer moet worden gesloopt. Als uw vloer moet worden gefreesd kan de vakman die dit gaat doen u hierover adviseren wat de beste aanpak is.

De beste prijs voor het plaatsen van uw vloer

Voor het leggen van een zandcementvloer of het infrezen van een dekvloer kunt u een beroep doen op Multi Vloeren Brabant. Zij bieden professionele vloerenservice door heel Nederland, voor zowel zakelijke klanten als particulieren. U kunt heel gemakkelijk online een vrijblijvende offerte aanvragen. Gebruik hiervoor het contactformulier. Op de website vindt u ook meer informatie over de diensten van Multi Vloeren Brabant. Vaak kan direct een offerte worden aangeboden, soms is het nodig dat hiervoor een medewerker langskomt om de situatie ter plaatse te beoordelen.