Veranderen is een keuze
Image default
Zakelijke dienstverlening

Waarom je je veld met NK meststof zou moeten bemesten

Ben je op zoek naar een leverancier voor de kwalitatief hoogwaardige NK meststof? Dan heb je je zoektocht succesvol afgerond – eindbestemming: Logimest. Dit bedrijf is actief in Noordoost Nederland en is gevestigd in Overijssel. Het bedrijf helpt je verder als je op zoek bent naar een leverancier en afzetter van duurzame mest. Als je het bedrijf inschakelt, kun je uit verschillende soorten mest kiezen. NK Plus, ook wel NK meststof geheten, is een absolute aanrader. Deze meststof is rijk aan de nuttige stoffen stikstof en kali. De NK meststof heeft een bijzondere samenstelling die ertoe leidt dat de stikstof- en fosfaat verhouding in de grond groter wordt. De gebruikelijke verhouding was lange tijd 1 op 2, maar met behulp van NK Plus is het mogelijk een minimale verhouding van 1 op 3.5 te krijgen. Een overschot aan fosfaat kun je eenvoudig verwerken met 3PO’s en VVO’s. Mocht je tegen een probleem aanlopen, dan helpt het bedrijf je moeiteloos uit de brand, aan de hand van onomstreden procedures.

Administratie digitaliseren

Het digitaliseren van administratie wordt steeds belangrijker. Die trend zie je in zo’n beetje alle industrieën en sectoren. De akkerbouw is hierop geen uitzondering. Als je administratie gedigitaliseerd is, is deze ook een stuk eenvoudiger bij te houden. De expert helpt je niet alleen aan kwalitatieve en duurzame NK meststof, maar ook aan een optimalisering van bedrijfsprocessen. Er zijn tal van mogelijkheden om een lange termijn partnerschap aan te gaan.

Ga voor duurzaam partnerschap

Logimest gevestigd in Overijssel/Noordoost Nederland is de ideale partner voor op de lange termijn. Het bedrijf brengt niet alleen je hele administratie op orde, maar levert ook de beste meststoffen. De mestdistributie en de afzet van mest worden volledig geregeld. Je vindt nergens anders de unieke service die dit bedrijf kan bieden. Kortom: als je op zoek bent naar een duurzaam partnerschap voor NK Plus, dan is deze expert zeker de moeite waard. Duurzaam partnerschap zorgt altijd voor een win-winsituatie.

https://www.logimest.nl/