Veranderen is een keuze
Image default
Health / Alternative

Deze personen zullen een lichaamsdroger beschouwen als de ideale uitvinding

Tegenwoordig kan de luxe van hotels en resorts ook naar thuis realiteit worden. Zo wordt de markt verrijkt met de nieuwste technologische producten. Zo wordt ook de lichaamsdroger een steeds populairder product te worden, om de badkamer in waarde te laten stijgen.

Het is al snel duidelijk dat een lichaamsdroger het lichaam kan drogen zonder het gebruik van een stof, zoals een handdoek. De body dryer heeft veel voordelen voor de gebruikers, voor zowel jong als oud.

Fysieke beperking

Het is voor ouderen vaak een lastige taak het lichaam te drogen, doordat niet elke plek op het lichaam te bereiken is met een fysieke beperking. Doordat het onvoldoende afdrogen mogelijke huidirritaties kan veroorzaken, is het onverstandig vrede te hebben hiermee.

Om de personen tegemoet te komen en eventuele irritaties te voorkomen, is de lichaamsdroger de ideale aanschaf. De droger blaast warme lucht op het lichaam, waardoor verdere bewegingen niet vereist zijn.     

Gevoelige huid

Niet enkel de personen met een fysieke beperking zien de negatieve kanten van het gebruik van een handdoek in, ook personen met een gevoelige huid zien de handdoek als boosdoener.

Door de gevoelige huid te drogen met een handdoek, kan de huid verder schaden. Door de wrijving van de grove stof op de huid, zal de persoon pijn ervaren en de huid in het ergste geval open wonden brengen.

Bacteriën

Bacteriën vestigen zich het liefst op warme en vochtige plekken. De badkamer is de ideale plek voor de organismen om te broeden. De handdoek beschikt over de huidschilfers van de persoon, dat voeding is voor de bacteriën. Hierdoor kan de handdoek in één dag worden voorzien van ruim tien miljoen bacteriën.

http://lavicta.nl