Veranderen is een keuze
Image default
Health / Alternative

Een kincorrectie

We hebben allemaal een ander uiterlijk. Daarbij heeft ook bijna iedereen wel iets aparts. De een heeft een spleetje tussen zijn tanden, de ander een gezicht vol sproeten en een derde persoon heeft misschien wel gigantische flaporen. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je ene hele kleine, of misschien wel een hele grote kin hebt. De meeste mensen kunnen wel leven met kleine afwijkingen. Toch kan het soms zo erg zijn dat je er ongelukkig van wordt, bijvoorbeeld omdat je wordt gepest. Als je bijvoorbeeld een hele kleine kin hebt en je hier heel erg voor schaamt, kun je hier door middel van een kincorrectie iets aan laten doen. Daarna kun je weer zelfverzekerd op de foto gaan en genieten van je prachtige nieuwe kin. 

Toch is er nog niet heel veel bekend over de kincorrectie, daarom behandelen we hier een aantal onderwerpen omtrent de kincorrectie waar nog veel vragen over zijn. 

 

Het resultaat

Natuurlijk kun je van tevoren nooit helemaal zeker weten hoe je kin er na de operatie uit komt te zien. Toch kun je door middel van de nieuwste technologieën toch een hele goede indruk krijgen van het resultaat dat jouw kinverkleining of -vergroting je zal geven. Op een predictiefoto krijg je het verwachte resultaat te zien

 

Kosten

De kosten zijn ongeveer 2500 euro. Dit is inclusief alles. Vanaf het eerste consult tot aan alle nacontroles. Er komen gedurende het traject dus geen onverwachte extra kosten bij.  Wanneer de ingreep om een medische reden plaats moet vinden, kun je ook aan de verzekeraar vragen of het vergoed kan worden. Dit zal per verzekeraar verschillen. 

 

Voordelen

Het grootste voordeel is waarschijnlijk dat zo’n operatie (een groot deel van) je onzekerheid weg neemt. Het is natuurlijk nooit de bedoeling om onzeker te zijn over je lichaam, maar als je dat toch bent kan een operatie zo’n gevoel wegnemen. Daarbij is de ingreep behoorlijk eenvoudig, waardoor je er niet lang last meer van hebt.