Veranderen is een keuze
Image default
Health / Alternative

Faalkracht

Gegarandeerd van je faalangst af? Het klinkt onwerkelijk maar dat is het niet. Het is zelfs eenvoudiger dan je denkt, je moet alleen de juiste manier vinden. Het boek ‘Faalkracht’ biedt je deze manier. Het boek is een complete faalangst training dat jou vertelt welke handelingen je moet verrichten om geheel van je faalangst af te komen. De auteur geeft je zelfs 100% garantie dat je door de faalangst training je faalangst overwint.

Faalangst training

De faalangst training helpt jou je faalangst bij de oorzaak aan te pakken. Het boek ‘Faalkracht’ stelt dat lef een spier is die je kan trainen totdat je angst om te falen compleet verdwenen is. Hierdoor ben je niet meer angstig om fouten te maken en dit zorgt voor veel stressvermindering. Er gaat een wereld voor je open wanneer je door de faalangst training je niet laat remmen door je eigen gedachtes. Je wordt niet meer zenuwachtig als je moet presenteren, je ontloopt geen mensen of situaties meer en je hebt geen last meer van uitstelgedrag. Het boek ‘Faalkracht’ leidt jou in drie stappen van laf naar lef!

Complete training voor thuis

De faalangst training leert jou om van je faalangst af te komen. Je kunt de training eenvoudig thuis volgen op een computer, tablet of op je telefoon. Hierdoor kan je de faalangst training volgen op een plek waar jij je prettig bij voelt. Daarnaast heeft het boek een niet goed, geld terug garantie waardoor je de training eenvoudig en zonder risico kunt uitproberen.

Wat leer je in de faalangst training?

–       Je ontkomt aan je eigen beperkte gedachten

–       Je bent niet meer bang om fouten te maken

–       Je gaat positief denken

–       Je stelt doelstellingen op om je lef te vergroten

–       En nog veel meer…

 

 

https://www.faalkracht.nl/faalangst-training/