Veranderen is een keuze
Image default
Health / Alternative

Fibromyalgie behandelen

Fibromyalgie behandelen? Het is een enorme opgave om deze unieke aandoening te verlichten. Moeheid, stijfheid en pijn van de gewrichten en spieren zijn dagelijkse kost voor fibromyalgie patiënten. De meeste patiënten worden pijnstillers en genoeg beweging aangeraden als behandeling. Deze manier van fibromyalgie behandelen pakt echter niet de oorzaak van het probleem aan. PEMF-therapie gaat dieper in op de oorzaak van de klachten en kan de klachten verlichten.

Hoe het werkt

PEMF-apparaten helpen als magneettherapie. De apparaten straalt schokjes van elektrische lading en magnetische pulsen uit. Hierdoor wordt het lichaam onderhuids gestimuleerd. Dit betekent dat de cellen opgeladen worden en de zuurstoftoevoer naar de cellen geoptimaliseerd worden. De stijfheid en pijn kunnen hierdoor verdwijnen. Uw lichaam kan sneller herstellen en voelt beter aan. Het is een unieke manier van fibromyalgie behandelen. Het neemt niet de pijn tijdelijk weg zoals pijnstillers dat doen, maar het pakt het probleem dieper aan.

Huren of kopen

Bij T-therapie kunt u PEMF apparaten huren of kopen. Deze apparatuur kan met lage frequentie of hoge frequentie gehuurd of gekocht worden. Voor fibromyalgie behandelen zijn apparaten met hoge frequentie de beste optie. U kunt zich altijd laten informeren door de specialisten van T-therapie. Zij raden het product aan dat het beste bij uw klachten kan helpen. Van een apparaat dat op specifieke plekken kan werken, tot een ligmat dat aangesloten kan worden op het apparaat en zo het hele lichaam kan bereiken.

Wilt u meer weten over deze unieke behandelmethode van fibromyalgie thuis? Geniet van extra informatie over de werking van magneettherapie en een ruim aanbod aan PEMF-apparaten op de website van T-therapie. Neem eenvoudig online of telefonisch contact op voor meer informatie op maat.