Veranderen is een keuze
Image default
Health / Alternative

Kinderspeeltuin in uw tuin?

Altijd al uw tuin om willen toveren naar een kinderspeeltuin? Dan bent u bij het juiste adres. Er is namelijk een site genaamd https://www.buitenspeelgoed.nl/ waarbij een gigantisch aanbod aan kinderspeelgoed speciaal voor buiten is, oftewel buitenspeelgoed. Hierbij wordt gewerkt met materialen van goede kwaliteit.

Zo zijn er verschillende producten die de site aanbied. Zo is een van de meeste dromen van de kinderen om een groot speelhuis in de tuin te hebben. Nou, dat kan! Er is namelijk een groot aanbod aan verschillende speelhuizen. Hierbij wordt onderscheidt gemaakt tussen verschillende categorieën, zoals: houten speelhuis laag, middel, hoog en met schommel en glijbaan. Hiermee wordt bedoelt de hoogte van het huisje. Natuurlijk is het zo dat hoe hoger het huis, hoe duurder het wordt. De meeste houten huisjes worden voorzien van een trap en een glijbaan. Samengevat optimaal plezier. De huisjes zijn gemaakt van een hoge kwaliteit hout. Hierdoor kunt u ervan uitgaan dat de huisjes lang meegaan. Bij sommige huisjes hebben als optie dat ze naast de enorme fantasie die vrij komt bij de kinderen ook voorzien van schommels. Hiermee kunnen de kinderen uren spelen zonder uitgespeeld te zijn.

De prijzen van de huisjes verschillen van €279.- euro tot €1.499.- euro. Dit prijsverschil komt door een aantal factoren. Zo verschilt de grootte van de huisjes enorm. Zo is het ene huisje alleen een huisje van 1.20m bij 1.28m bij 1.33m. en is het andere huisje 1.80m bij 2.00m bij 2.94m. Oftewel een groot verschil. Ook verschilt het per model welke opties er bij het huisje worden geleverd. Zo heeft het ene huisje een glijbaan en heeft het andere huisje een glijbaan, schommel en zandbak. Oftewel heel veel keuze. Naast de huisjes heeft de site nog een enorm aanbod aan ander speelgoed. Neem een kijkje op de site en vraag naar de medewerkers voor de mogelijkheden en aanvullende informatie.

https://www.buitenspeelgoed.nl/