Veranderen is een keuze
Image default
Health / Alternative

Buitengewoon Mediation Limburg

Buitengewoon Mediation heeft vooral oog voor de kinderen als mediator in Limburg. Je hoort en ziet het overal om je heen. Er wordt ontzettend veel gescheiden in Nederland. Tijdens de crisisjaren was er een daling zichtbaar in deze trend. Nu we de crisis achter ons hebben gelaten, is er weer een duidelijk stijgende lijn te herkennen in het aantal scheidingen. Hoe je het ook wendt of keert, een scheiding kost altijd geld. Uiteindelijk zijn zowel ouders als kinderen gebaat bij een soepele en vlotte afwikkeling van een scheiding. In de praktijk blijkt nog te vaak dat het tegenovergestelde plaatsvindt. Dit gebeurt dan met alle gevolgen van dien. Je hoopt op een enigszins prettige manier uit elkaar te kunnen gaan. Wanneer er namelijk kinderen in het spel zijn, dan heb je toch voor de rest van je leven met elkaar te maken. Het is natuurlijk al treurig genoeg voor kinderen dat er een scheiding moet plaatsvinden. De gevolgen van een scheiding voor kinderen worden nog te vaak onderschat. Veel kinderen kampen met psychische problemen als gevolg van een scheiding. Aan de andere kant is het vaak beter dat mensen uit elkaar gaan. Voor kinderen is het zeer schadelijk om te moeten opgroeien te midden van ouders die constant ruzie maken. Buitengewoon Mediation biedt hierbij passende oplossingen waarbij de kinderen nooit uit het oog worden verloren.

Buitengewoon Mediation specialist in scheidingsmediation

Buitengewoon Mediation is een specialist op het gebied van scheidingsmediation. Ook op het gebied van herzieningen in ouderschapsplannen en conflictbemiddeling is Buitengewoon Mediation een ware expert. Een scheiding is ontzettend ingrijpend. Dat begrijpt Buitengewoon Mediation als geen ander. Er wordt op pragmatische wijze gewerkt aan oplossingen op praktisch en juridisch gebied. Indien er kinderen bij betrokken zijn, worden deze nimmer uit het oog verloren en staan zij zelfs centraal. Buitengewoon Mediation maakt hierin het verschil ten opzichte van andere mediators.

 

Eigenbelang

Buitengewoon Mediation gaat integer en pragmatisch te werk. De kinderen worden niet uit het oog verloren. Veel mensen staan sceptisch tegenover mediators. Veel mediators handelen vooral uit eigenbelang en willen snel geld verdienen aan een scheiding. Buitengewoon Mediation heeft al vele mensen geholpen bij een nieuwe start in hun leven. Ben je ten einde raad, en wil je het beste voor je kinderen, neem dan geheel vrijblijvend contact op met Buitengewoon Mediation.