Veranderen is een keuze
Image default
Beauty en verzorging

Het verloop en de resultaten van een behandeling middels IPL in Eindhoven

Ontharing middels IPL in Eindhoven is een ideale manier om van uw ongewenste haargroei af te komen. Naast het feit dat de behandelmethode effectief is, is hij ook nog eens pijnloos. Slechts op enkele plekken waar zenuwen dicht aan het huidoppervlak liggen, kunt u een laserstraal als een klein prikje ervaren. Alhoewel de behandelduur per persoon wat kan verschillen, wordt er van een gemiddelde duur van acht behandelingen uitgegaan. Daarna kunnen de scheermesjes en de waxstrips definitief de prullenbak in.

De eerste resultaten

Na de eerste lichtflitstherapie ziet u nog geen resultaten. Pas na enkele weken beginnen de haartjes los te laten. Dit komt doordat de lichtstralen die tijdens een behandeling middels IPL in Eindhoven worden toegepast, de haarzakjes beschadigen. Na een aantal sessies wordt het effect dus pas echt zichtbaar. Na het afronden van een behandelingscyclus geniet u lange tijd van het resultaat. Wanneer het haar na verloop van tijd weer terugkomt, kunt u ervoor kiezen een nieuwe behandelcyclus te starten. Deze zal nog voorspoediger verlopen, aangezien het haar dankzij de eerdere behandeling nooit meer zijn oorspronkelijke dikte zal bereiken.

Een reductie van tachtig tot negentig procent

Ondergaat u een gedegen behadeling middels IPL in Eindhoven, dan zult u na afloop kunnen genieten van een vermindering van de haargroei van tachtig tot negentig procent. Het geheel terugdringen van de haargroei middels een behandeling met IPL in Eindhoven is niet mogelijk. Onder uw huidoppervlak bevinden zich namelijk ook talloze haarzakjes die zich op het moment van behandeling in een slaap- oftewel rustfase kunnen bevinden, of slechts minimale donsgroei veroorzaken. Door lichamelijke veranderingen in de loop der tijd kan het zijn dat uit deze haarzakjes toch gewone haargroei ontstaat.

Grondige onderhoudsbehandelingen

Heeft u een behandeling middels IPL in Eindhoven ondergaan bij SkinLab, dan bent u er in de regel voor een lange tijd van gegarandeerd dat er zich geen ongewenste haargroei zal voordoen. (Plotselinge) lichamelijke veranderingen kunnen –zoals hierboven beschreven- echter wel roet in het eten gooien. Is daarvan geen sprake, dan kunt u vaak tot wel twee jaar van de resultaten genieten. Wel wordt geadviseerd om, na het afronden van een behandeling middels IPL in Eindhoven, af en toe langs te komen voor een onderhoudsbehandeling. Wanneer u dit één of twee keer per jaar doet, behoudt u zo lang mogelijk het beste resultaat.

https://skinlab-eindhoven.nl/