Veranderen is een keuze
Image default
Electronica en Computers Gezondheid

Tanden trekken onder narcose is soms nodig

Tanden trekken onder narcose: bij de meeste tandartsen is het niet mogelijk. Voor ingrepen bij de tandarts is het meestal niet nodig om onder volledige narcose gebracht te worden. Een plaatselijk prikje bij de tand of kies waar het om draait, is vaak genoeg om de pijn weg te nemen. Maar voor sommige mensen is de angst voor de tandarts zo groot, dat ze helemaal niet bij bewustzijn willen zijn. Hoort u tot die groep mensen? Dan wilt u vast alles weten over het tanden trekken onder narcose.

Tanden trekken onder narcose bij een specialist

Tandartsenpraktijk St. Jozef is gespecialiseerd in het behandelen van patiënten die angst hebben voor de tandarts. Om verschillende redenen is het voor hen niet mogelijk om een (ingrijpende) behandeling te ondergaan, zonder dat ze helemaal onder zeil zijn.

Onder narcose bij de tandarts

Moeten er tanden of kiezen uit uw gebit getrokken worden, maar wilt u daar niets van merken? Dan kunt zich onder volledige narcose laten brengen. Houd er wel rekening mee dat dit ingrijpender is dan alleen het trekken van een tand. U zult even moeten herstellen van de narcose en u kunt dan ook niet zelf naar huis rijden na de behandeling. Maar als u bang bent voor de tandarts zijn dat waarschijnlijk kleine nadelen waar u wel mee kunt leven.

Hoe zit het met de kosten van narcose bij een tandarts?

Als u verzekerd bent, worden veel ingrepen bij de tandarts gedekt. Kosten voor narcose bij de tandarts vallen daar echter over het algemeen niet onder. Dat betekent dat u zelf de kosten van narcose bij een tandarts op zult moeten brengen. Wilt u meer weten over dit onderwerp? Voor vragen over het laten trekken van tanden onder narcose en de kosten hiervan, kunt u het best contact opnemen met een tandarts van Tandartsenpraktijk St. Jozef. Hier helpen ze u graag.