Veranderen is een keuze
Image default
Gezondheid

Voor bedrijfskleding als een labjas ga je naar de specialist

Wil je nieuwe bedrijfskleding aanschaffen? Omdat je in de bouw of in de industrie werkt? Of bijvoorbeeld bij een wellness of een medische organisatie? Waar je ook werkt, als je modieuze en functionele bedrijfskleding nodig hebt, ga je naar WomenWorks. Met het assortiment van deze specialist speel je altijd op safe én wordt er duidelijk onderscheid gemaakt tussen man en voruw. Op ieder moment, op elke plek en bij elke functie. Laat je werkpolo, labjas of andere kleding bedrukken of borduren met je eigen logo of tekst voor optimale herkenbaarheid. Je bestelt je nieuwe labjas en andere kleding online bij WomenWorks. Uiteraard kan je ook langskomen in de showroom in Heesch.

Koop geen unisex werkkleding, maar een labjas speciaal voor mannen of vrouwen

Je ziet vaak dat werkkleding unisex wordt gemaakt. Aan de ene kant is dit praktisch. Maar dit verlaagt het comfort omdat de pasvorm nooit ideaal is. Voel jij je niet helemaal jezelf in unisex werkkleding? Bekijk dan de ruime selectie aan labjassen van WomenWorks. Hier vind je bijvoorbeeld een labjas speciaal voor mannen, én een exemplaar speciaal voor vrouwen. Zo ga je veilig aan de slag tijdens je werk in het laboratorium, terwijl je er alsnog stijlvol uitziet. Je vindt zelfs veiligheidspumps met hakken in het bijzondere aanbod van deze specialist! Werk je in de bouw of industrie en zoek je naar persoonlijke beschermingsmiddelen? Ook die koop je bij WomenWorks. Bekijk het aanbod snel online of bezoek de showroom in Heesch.

Hier schaf je een labjas, werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen aan

Het is belangrijk dat werkkleding functioneel is en comfortabel zit. En dat het in bepaalde gevallen veilig is. Maar lijkt het je ook niet fijn om werkkleding te dragen die er stijlvol uitziet en bijvoorbeeld makkelijk te combineren is met je eigen kleding? In het ruime assortiment van WomenWorks vind je voor zowel mannen als vrouwen alles voor de bouw, industrie, chemie en wellness. Hier koop je je nieuwe labjas, trui, polo, jas, paar regenlaarzen en nog veel meer. Woon je in België? Ook dan bestel je eenvoudig en snel je nieuwe kleding online! Bekijk direct het assortiment en koop alle producten die je nodig hebt.