Veranderen is een keuze
Image default
Dienstverlening Gezondheid

Behandeling van een hernia zonder operatie door drukpunttherapie

Bent u geïnteresseerd in de behandeling van een hernia zonder een operatie te moeten ondergaan? Dan is Shiatsu-therapie mogelijk een behandelwijze voor u. Voor gecertificeerde Shiatsu behandelingen kunt u bijvoorbeeld terecht in de Shiatsu praktijk van Maria van der Sar in Tilburg. Deze gecertificeerde Shiatsu therapeut verzorgt op Oosterse wijzen behandelingen met drukpunttherapie die een grote verscheidenheid aan klachten op zowel lichamelijk als geestelijk gebied doen verminderen of verdwijnen. Shiatsu-therapie kan bijdragen aan de behandeling van een hernia zonder operatie, het herstel na chemo en bestraling en aan diverse gezondheidsklachten voortkomend in de nek, de rug of bijvoorbeeld als gevolg van stress.

Herstellen door een goede energiedoorstroming

De energiebanen van ons lichaam zijn de meridianen. Deze meridianen tezamen dragen bij aan een toestand van geestelijk en lichamelijk welzijn. Wanneer de energiebanen uit balans zijn of te veel of juist te weinig energie bevatten, kunt u met gezondheidsklachten te kampen krijgen. Met Shiatsu behandelingen wordt de balans hersteld, zodat u een weer een onbelemmerde energiedoorstroming heeft. Dit draagt bij aan het herstel van lichamelijke klachten en vermindert zo bijbehorende pijn. Het herstellen van de energiedoorstroming gebeurt aan de hand van drukpunttherapie. De therapeut beoefent met behulp van de handen en de vingers druk uit op specifieke punten op uw lichaam. Deze behandeling is in veel gevallen volkomen pijnloos. Na een behandeling zult u zich zowel ontspannen voelen als een toename in uw energie bemerken.

Deze therapie helpt bij veel soorten klachten

De pijnklachten die met een hernia gepaard gaan kunnen zo hevig zijn dat ze het dagelijks functioneren onmogelijk maken. Shiatsu-therapie kan deze pijnklachten verminderen of zelfs helemaal doen verdwijnen. Door deze behandeling van hernia zonder operatie gaat u zich fitter voelen, want het herstellen van de energiedoorstroming stimuleert de genezing van de rugklachten. De drukpunttherapie wordt ook toegepast bij het herstel na chemo en bestralingen. Het herstellen van de energiestroom in het lichaam draagt positief bij aan het herstel van het lichaam na chemo en bestralingen. Door middel van Shiatsu-therapie zullen de klachten van misselijkheid, futloosheid en het algehele gevoel van malaise afnemen. Daarnaast kan Shiatsu-therapie ook helpen bij het terug keren van het vertrouwen in uw eigen lichaam.