Veranderen is een keuze
Image default
Gezondheid

Door middel van burn-out preventie herkent u de symptomen sneller

Burnouts en stress bij medewerkers binnen bedrijven; momenteel hoor je het steeds vaker. Een burn-out is dan ook beroepsziekte nummer 1. U kent geheid iemand in uw omgeving die het heeft gehad en u wenst het absoluut niemand toe. Men is dan volledig uitgeput en het herstel kan maanden duren. Wanneer u een gezond bedrijft wilt runnen is het dan ook belangrijk op hierop in te spelen. Dit kan met behulp van burn-out preventie. Daarnaast spelen trainingen hierbij ook een belangrijke rol. Bij EagleviewS in Amsterdam volgt u met uw bedrijf een burn-out preventie om zo uitval door een burn-out zoveel als mogelijk in te dammen.

Zo ziet de training eruit

U vraagt zich vast af wat u mag verwachten van een burn-out preventie training bij EagleviewS. In principe is het zo, dat u door de training vroege tekens beter gaat herkennen wanneer uw medewerkers op het punt staan om een burn-out te ontwikkelen. Naast het herkennen van de symptomen, worden de medewerkers met klachten door een burn-out ook extra geholpen. Heeft u medewerkers met latente symptomen? Dan worden zij tijdens de burn-out preventie training geholpen door vijf extra groepssessies in te plannen. Zijn er medewerkers met serieuze symptomen? Zij ontvangen tien individuele sessie. Hierin wordt het herstel van hun burn-out gestart. Bovendien wordt de duurzame inzetbaarheid bevordert doos een burn-out awareness theater performance voor het management. Daarnaast worden er ook tien workshop voor de medewerkers georganiseerd.

Vraag naar de mogelijkheden

Voelt u als werkgever in en nabij Amsterdam de noodzaak om het percentage ziekteverzuim omlaag te brengen? Door een dergelijke training te volgen zorgt u voor vitale en gelukkige werknemers en is er een veilig vangnet voor overspannen collega’s. Wilt u graag de training volgen bij EagleviewS in Amsterdam om uw medewerkers zo gezond en gelukkig mogelijk te houden? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

https://eagleviews.nl/