Veranderen is een keuze
Image default
Industrie

Het walsen van staal is een dagelijkse werkzaamheid voor deze experts

Uiteraard wilt u het walsen van staal overlaten aan dé specialist. Bij M. den Oudsten Buigwerken kunt u terecht! Zij blinken namelijk uit in hun ervaring en maatwerk. Het bedrijf uit Rhenen, in de regio van Veenendaal en Utrecht, beschikt dan ook over jarenlange ervaring. Ze beschikken daarnaast over een uitgebreid, uniek en gevarieerd machinepark én uitstekende vakmensen, waardoor ze aan vrijwel iedere vraag kunnen voldoen. Het bedrijf staat hierdoor bekend als leverancier van goede en betrouwbare producten van kwalitatief hoogwaardige producten en halffabricaten. U weet zo dat u kunt rekenen op een kwalitatief hoogstaand eindresultaat wanneer u het walsen van staal met een profielwals overlaat aan deze experts.

Uw project is altijd in goede handen bij deze vakmensen

U kunt bij deze specialisten terecht voor standaardwalswerk. Ze hebben een aparte afdeling waar er voor iedere opdracht een passende profielwals beschikbaar is. Het walsen van staal met een profielwals is dan ook een van de standaardwerkzaamheden van deze specialisten. U weet zo dat ieder project in goede handen is!

Een breed assortiment aan mogelijkheden

Het walsen van staal met een profielwals kent een tal aan toepassingen. De kundige vakmensen van M. den Oudsten Buigwerken zijn gespecialiseerd in diverse walstechnieken met behulp van een profielwals. U kunt hierbij onder meer denken aan strippen, buizen, kokers en HE-M balken tot 1000 millimeter. Daarnaast kunt u ook denken aan 3D-walswerk – zoals trapbomen – en het walsen van staal met meerdere stralen. De specialisten beschikken ook over walsrollen, waarmee ze onder meer IK-balken en UNP-balken verwerken. Tevens kunt u hier terecht voor kokers, buizen en strippen in iedere gewenste maat. Kortom, u ontvangt altijd maatwerk bij deze specialisten!

Neem contact op via de contactgegevens op hun website

Heeft u vragen over de werkzaamheden? Of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan gerust eens contact op met de specialisten via de contactgegevens op hun website. De specialisten staan u graag te woord en vertellen u meer over de mogelijkheden.