Veranderen is een keuze
Health / Alternative

Het X-Slim overhemd van Seidensticker

Toe aan nieuwe, aparte pasvormen? Ben je uitgekeken op de huidige pasvormen? Seidensticker heeft dan goed nieuws voor je. Seidensticker heeft dit jaar aangekondigd om nieuwe pasvormen voor overhemden op de markt te brengen.  Het is de pasvorm X-slim. Alleen waar moet je dan aan denken? Voor wie is deze pasvorm ontworpen en wat zijn de meest opvallende kenmerken ervan?

Waarom is de pasvorm X-Slim ontworpen?

Het modebeeld op straat veranderd. Waar in de jaren 80/90 de nadruk lag op wijde en loosy kleding, is het vandaag modieus om met strakke kleding te lopen. De skinny jeans komen in, strakke shirts zijn helemaal in en nu komt er ook een verandering in de overhemden wereld dankzij Seidensticker.

Er is veel aandacht voor de matig tot sterk getailleerde pasvorm van overhemden.  Dit heeft ongetwijfeld te maken met de groeiende aandacht die mannen besteden aan hun uiterlijk. De combi van trainen en diëten maakt dat mannen graag hun slanke en gespierde lichaam aan de buitenwereld kunnen laten zien. Met de huidige pasvormen is dit niet goed mogelijk.  

Concurrerende pasvormen

Niet alleen is Seidensticker deze trend opgevallen. Ook steeds meer fabrikanten merken deze trend op. Seidensticker heeft hierdoor op het gebied van de X-slim pasvorm concurrentie, want ook de fabrikanten concentreren zich sinds enkele jaren op het ontwikkelen van nieuwe collecties overhemden die strakkere pasvormen bieden voor de sportieve en slanke man.

Seidensticker heeft voor het komende modeseizoen een nieuwe pasvorm Seidensticker overhemd met een bijzondere taillering. De X-Slim overhemden voor herfst en winter werden door Seidensticker eerst uitgebreid getest. De Duitse fabrikant is al jarenlang bezig geweest met de ontwikkeling van deze nieuwe pasvorm. De pasvormen die nu in de winkelrekken belanden, zijn dus het resultaat van jarenlang uitgebreid marktonderzoek.

De managers van Seidensticker zeggen dat hun X-Slim overhemden echt inspelen op een groeiende vraag van mannelijke consumenten. Modebewuste mannen willen graag hun mooie bovenlichaam tonen. Met de X-Slim overhemden wordt dit een makkie.

De collectie X-Slim overhemden

De overhemden vallen niet alleen slank en strak om het mannenlichaam. Een overhemd valt ook altijd mooi. Dit komt doordat alle hemden uit deze nieuwe collectie strijkvrij zijn. Hiermee speelt Seidensticker weer in op een groeiende trend: namelijk weinig tijd en rust. De moderne en drukbezette man heeft natuurlijk steeds minder tijd vrij om z’n eigen overhemden te strijken. De strijkvrije overhemden bieden uitkomst. De strijkbout is niet meer nodig, alleen een droogrek. Uiteraard zijn de hemden ook gemaakt uit 100% katoenvezels van de hoogste kwaliteit.

Seidenstickers overhemden kopen

Naast de X-Slim overhemden blijven ook de traditionele Seidensticker overhemden bestaan natuurlijk. De collectie bestaat al uit de Splendesto-, de Schwarze Rose en de Uno (en Uno Superslim)- overhemden. Bekijk het brede aanbod overhemden op https://overhemden.com/.

Seidensticker blijft met deze klassiekers vele mannen bekoren en de Seidensticker overhemden behoren dan ook niet toevallig tot de bestverkopende overhemden in Europa.

https://overhemden.com