Veranderen is een keuze
Image default
Eten en drinken

Uitgebreid aanbod bij de catering in Hengelo

Bij de uitgebreide catering in Hengelo zit je altijd goed. We bieden heerlijke gerechten aan voor grote groepen waarbij van alles mogelijk is. Dit is ideaal wanneer je een evenement organiseert en voor een grote groep eten moet verzorgen. Wanneer je zelf voor veel mensen in de keuken moet gaan staan zal je hier veel tijd mee kwijt zijn. Daarnaast is het ook gewoon erg veel moeite. Dat is dan ook een goede reden om de catering in Hengelo in te schakelen. Bij ons weet je ook zeker dat wat we leveren goed is. Dat is belangrijk, want een feest is direct een stuk minder leuk wanneer het eten niet goed is. Onze lekkere gerechten maken we door gebruik te maken van verse streekproducten. Dat zal je zeker proeven.

Eindeloze opties

Wat ook erg fijn is bij de catering in Hengelo is dat er heel wat mogelijk is, we houden van flexibiliteit. Zo passen we graag alles aan naar jouw wensen. Denk bijvoorbeeld aan dieetwensen, maar ook als er voedselallergieën zijn houden we hier graag rekening mee. We bieden ook verschillende arrangementen aan, deze zijn ook weer aan te passen naar wensen. Zo biedende catering in Hengelo een standaard arrangement aan. Deze bestaat uit twee soorten vlees, een aantal salades en soep met stokbrood. Maar zo hebben we dus ook een erg luxe buffet, maar ook simpele borrelhapjes. Je kan aan ons doorgeven op welk tijdstip en op welke locatie je dit bezorgd wil hebben.

Ga voor kwaliteit

Je wilt je gasten graag goed eten aanbieden, schakel daarom de catering in Hengelo in. Neem contact met ons op via het contactformulier op telefonisch. Vervolgens zullen we in een gesprek jouw wensen bespreken zodat alles naar wens zal verlopen. Voor vragen over de catering in Hengelo kan je ons gerust bereiken.