Veranderen is een keuze
Image default
Woning en Tuin

Ervaar terug een optimale nachtrust met een Swiss Sense bed

Wanneer je de zoektocht bent gestart naar een nieuw bed om aan te schaffen is de kans bijzonder groot dat je op een zeker ogenblik in aanraking komt met het merk Swiss Sense. Voor dit merk geldt dat ze reeds een behoorlijk lange tijd meedraait op  de markt. Dat is interessant. Dit niet in het minst omdat ze stelselmatig niet alleen haar productaanbod heeft uitgebreid en gediversifieerd, maar ook omwille van het feit dat ze steevast de kwaliteit naar een hoger niveau heeft getild. Spreek dit jou ook wel aan en zou je bijgevolg graag meer te weten willen komen over dit merk? Dan is het vooral een te raden om verder te blijven lezen. Zo kom je alles over de bedden van dit merk te weten.

Verschillende soorten boxsprings om uit te kiezen 

Eén van de eerste zaken waar je bij het kopen van een boxspring rekening mee dient te houden heeft betrekking tot het type exemplaar die je voorkeur geniet. We maken hierbij binnen het assortiment van Swiss Sense een onderscheid tussen:

  • Een boxspring met opbergruimte; 

  • De elektrische boxsprings; 

  • Boxspring voorzien van een TV lift; 

Bovendien spreekt het voor zich dat voor deze verschillende boxsprings eveneens geldt dat ze aangekocht kunnen worden in tal van uiteenlopende afmetingen. Wil jij bijvoorbeeld graag een exemplaar van 200×200 centimeter of geef je toch eerder de voorkeur aan een exemplaar van 180×200 centimeter? Deze en nog heel wat andere afmetingen behoren probleemloos tot de mogelijkheden. Bovendien zijn er inmiddels ook tal van verschillende collecties op de markt gelanceerd door dit merk. Enkele voorbeelden van dergelijke collecties zijn Capella, Home 365, Lifestyle en Night. Tijdens het bekijken van het assortiment zal je bovendien ook kunnen vaststellen dat er een speciale collectie bestaat met bedden die geschikt zijn voor in hotelkamers.

Kies voor die ene matras  die het beste aan jouw eisen zal weten te voldoen 

Binnen het assortiment van Swiss Sense kan je ook rekenen op het bestaan van verschillende soorten matrassen. Hierbij maken we een onderscheid tussen drie verschillende opties, namelijk:

  • Pocketvering matras;

  • Traagschuim matras;

  • Koudschuim matras; 

Ook voor de Swiss Sense matrassen geldt als vanzelfsprekend dat ze verkrijgbaar zijn in menig aantal verschillende afmetingen. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een exemplaar van 140×200 centimeter, maar behoren ook heel wat andere afmetingen zoals 160×200 en 100×200 centimeter eveneens tot de mogelijkheden. Ook voor het aanbod met matrassen geldt in ieder geval dat er een keuze kan worden gemaakt uit tal van verschillende collecties. Bekijk ze dus allemaal even grondig voordat je een uiteindelijke keuze maakt. Alleen zo maak je immers echt de beste keuze.

Bij Swiss Sense keuze tussen een houten en een gestoffeerd bed 

Het spreekt voor zich dat er bij het aanschaffen van een bepaald bed altijd heel wat persoonlijke voorkeuren een niet onbelangrijke rol spelen. Denk bijvoorbeeld maar eens aan het soort bedkader waarvoor je kiest. Wat dit betreft maken we een onderscheid tussen: 

  • Een houten bed; 

  • Een gestoffeerd bed; 

Beiden zijn verkrijgbaar binnen het assortiment van het merk Swiss Sense. In ieder geval mag het duidelijk zijn, wat jouw voorkeuren in de praktijk ook mogen zijn, naar alle waarschijnlijkheid zal je binnen het assortiment van dit merk perfect datgene terug kunnen vinden waar jij naar op zoek bent. Overweeg ook eens een proefligging op de bedden van Swissflex voor een gedegen vergelijk.