Veranderen is een keuze
Image default
Mode en Kleding

Welke tas is de meest gekozen tas voor mannen?

Welke tas is de meest gekozen tas voor mannen? 

Voor mannen is het zoeken naar de juiste tas misschien nog wel belangrijker dan voor vrouwen. Mannen willen vaak liever één essentiële tas die ze bij elke outfit kunnen dragen en die altijd met ze mee kan. Als je het bij één tas wilt houden is het juist wel handig om te weten welk model je het beste kunt kiezen. Er zijn verschillende merken, stijlen en modellen verkrijgbaar. Wij vertellen je er meer over.

Het materiaal

Tassen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Wil je bijvoorbeeld een tas die lang mooi blijft? Ga dan voor een leren tas. Deze wordt mooier als je hem draagt. Wil je liever geen leer? Dan kun je ook kiezen voor vegan leer of pleather. Dit lijkt op leer, maar is het niet. Het is een soort kunststof. Uiteraard zijn er nog veel meer materialen.

Schoudertassen

Schoudertassen zijn ideaal als je snel bij je spullen wilt kunnen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en modellen, dus er is altijd wel een schoudertas die bij je past. Wil jij meer comfort? Neem dan een schoudertas met een gewatteerde of bredere band. De Myomy Paperbag is een mooie schoudertas. Deze is in verschillende modellen verkrijgbaar, met en zonder laptopvak. Het leer van deze tassen wordt fair trade geproduceerd met het oog op een beter milieu.

De nektas

Nektassen zijn voor mannen ook nog steeds heel populair. Als jij jouw spullen dichtbij je wilt dragen, maar je handen vrij wilt hebben dan is een nektasje heren ideaal voor jou. Een nektas hangt schuin over je schouder met de tas voor je. Dit zorgt ervoor dat je snel bij je spullen kunt. Een nektasje is meestal niet zo groot als een schoudertas, daarom is hij niet geschikt om een laptop in mee te nemen. Een nektas is ontzettend praktisch als je niet al te veel mee wilt nemen, maar wel het meest waardevolle bij de hand wilt hebben.

De crossbody tas

Wil jij een comfortabele tas? Ga dan voor een crossbody tas. Deze tassen zijn net als de schoudertas verkrijgbaar met bredere en gewatteerde banden voor extra comfort. Sommige crossbody tassen hebben verwijderbare hengsels. Dit kan handig zijn als jij jouw tas gewoon even in je hand wilt houden of onder je arm wilt klemmen. Op die manier zit het hengsel niet in de weg. Crossbody tassen zijn ook ideaal om je laptop en mappen of boeken in mee te nemen. Een cross body bag kan ook prima worden gebruikt als werktas. Doe hier dan bijvoorbeeld je laptop in, je notitieboekje en al het andere wat je nodig hebt voor je werk. Ga jij voor een schoudertas, nektasje of crossbody bag?