Veranderen is een keuze
Image default
Mode en Kleding

3 voordelen van een bh met vulling

3 voordelen van een bh met vulling

Steeds meer vrouwen kiezen ervoor een bh met vulling te dragen. Waar je zult denken dat dit enkel is om te doen laten lijken dat ze een grotere cupmaat hebben, is dit absoluut niet het geval. Het is zelfs zo, dat vrouwen met een grote cupmaat eerder geneigd zijn er één te dragen, dan vrouwen met een kleinere cupmaat. Het dragen van een voorgevormde bh of anita bh met vulling heeft immers tal van voordelen. Dus ben jij sceptisch over het dragen van een gevulde bh, dan is het goed eens te kijken naar onderstaande 3 voordelen. Met deze voordelen willen we je laten zien dat het allang niet meer zo’n taboe is dan dat dit tot enkele jaren geleden is geweest. Sterker nog, deze bh’s zijn populairder dan ooit tevoren.

Vulling zorgt voor extra ondersteuning

De reden dat veel vrouwen met een grotere cupmaat kiezen voor een dergelijke bh, is met name voor de extra ondersteuning. Doordat er vulling in zit, worden de borsten iets gelift, zodat het contact met de bh beter is. Dit zorgt ervoor dat het gewicht van de borsten volledig komt te rusten op de cups van de bh. Hierdoor zal het gewicht dus stukken beter worden verdeeld, waardoor het draagcomfort een stuk beter wordt.

Mooiere vormen

Een ander bijkomende voordeel van een bh met vulling, is de vorm. Wanneer je namelijk kiest voor bijvoorbeeld een voorgevormde sport bh, dan zullen de natuurlijke vormen beter zichtbaar zijn. Dit is daarom ook vaak een reden waarom vrouwen onder een strak shirtje eerder geneigd zijn te kiezen voor deze bh, simpelweg omdat het ook een mooier aanzicht geeft en er tevens voor zorgt dat ook je kleding vaak net iets mooier valt. 

Voorkomt irritatie

In ieder bh zitten naden. Kies je voor een bh met vulling, dal zullen deze naden zijn afgedekt door de aanwezigheid van cups in de bh. Dit heeft als grote voordeel, dat de naden je huid niet kunnen irriteren. Iets wat voor bij een shock absorber bh tijdens het sport een absolute uitkomst is. Je zit er namelijk niet op te wachten, dat wanneer je fanatiek aan het sporten ben je dit ineens moet onderbreken omdat je bh niet prettig zit. 

Tot slot

Zoals je ziet, zijn er tal van voordelen te benoemen die naast het eventueel liften van je borsten kunnen meewegen in je uiteindelijke beslissing om wel of niet voor een dergelijke bh te kiezen. Uiteindelijk blijft de keuze volledig aan jezelf, maar houd het zeker eens in je achterhoofd tijdens het uitzoeken van een nieuwe bh.