Veranderen is een keuze
Image default
Verbouwen

Verbouwen in Oosterflank

Veel mensen vinden het leuk om hun woning te verbouwen. Op deze manier kun je de waarde van je woning verhogen, maar ook meer leefruimte hebben. Voordat je kunt beginnen met de bouw van je nieuwe aanbouw of huis. Is het erg belangrijk om ervoor te zorgen dat je goed op de hoogte bent van de afmetingen van het perceel. Je wilt namelijk geen ruzie krijgen met de buren. Als je een meter over het perceel zit, is er een grote kans dat er een ruzie ontstaat. Met een kadastrale kaart Oosterflank kom je achter de afmetingen, maar hoe werkt het? In dit artikel gaan we hier uitgebreid op in, zodat je er meer over te weten komt. 

Kadastrale kaart 

Voordat je begint met het verbouwen van je woning, is het belangrijk dat je meer informatie krijgt over de afmetingen van het perceel. Dit is geen nat vinger werk en hier moet je echt een kadastrale kaart voor aanvragen. Als je in de omgeving woont van Oosterflank, doe je dat voor deze omgeving. En als je in Katendrecht woont dan doe je het aanvragen voor deze omgeving. Op deze kaart staat precies beschreven wat de grenzen van jouw terrein zijn. Heel Nederland is opgedeeld in diverse percelen en deze hebben allemaal een kadastrale aanduiding. De complete aanduiding bestaat uit de naam van de gemeente, het perceel en de sectie. Door een kadastrale kaart aan te vragen, kom je nooit meer voor een verrassing te staan. 

Waarom een kadastrale kaart bestellen? 

Je kunt voor verschillende redenen een kadastrale kaart bestellen voor je woning. Zo kan het handig zijn dat je alle benodigde gegevens bij de hand hebt. Vooral als je van plan bent om je woning te verkopen, kan het handig zijn dat je deze informatie kan laten zien aan de kopers. Daarnaast is het mogelijk om eventuele problemen en conflicten met de buren te voorkomen, of juist op te lossen. Je kunt vaak ook een luchtfoto bestellen en deze kan ook meer duidelijkheid geven over bepaalde zaken. Op een tekening is vaak weinig te zien, terwijl je met een luchtfoto alles kunt zien. Je kunt zelfs een kadastrale kaart bestellen met de precieze maten van het perceel. 

 

 

 

 

 

 

 

 

https://kadastralekaart.com/buurten/oosterflank-BU05991467