Veranderen is een keuze
Image default
Verbouwen

Welke trends merken we op in de badkamer?

Heeft jouw badkamer renovatie nodig omdat het misschien al veel te oud is of wil je gewoon heel graag een keertje een bad? Dan kun je inderdaad een badkamer renovatie doen. Vaak houd een badkamer ook wel een beetje zijn stijl of uitstraling mooi tot ongeveer 15 jaar. Er zijn veel mogelijkheden in het kiezen van een badkamer. Welke stijl past precies bij jouw en wat zou je graag terug willen zien in je badkamer? Of ben je er nog niet helemaal uit en zou je graag de trends van tegenwoordig willen zien? In dit artikel schrijf ik over een aantal trends die momenteel erg populair zijn in de badkamer stijlen. 

4 badkamertrends van 2021

  1. De kleur groen is dit jaar helemaal hip and happening in de badkamer stijlen. Het is een trend geworden om planten in de badkamer neer te zetten die lekker veel kunnen groeien en uiteindelijk langs de muren naar beneden gaan groeien. 

  2. Een houten look in je badkamer is tegenwoordig ook super trendy! Je kunt bijvoorbeeld een houten wandpaneel neerzetten of bijvoorbeeld je wastafelmeubel mooie houten deurtjes of laden geven. Een visgraat tegel in een hout look kan ook super mooi zijn.

  3. Wit is tegenwoordig uit de trend, donkere elementen of juist een zwarte muur. Het lijkt misschien een beetje duister maar het straalt juist chique en strakheid uit. Een donkere kleur kan je soms wat somber maken maar niet bij een badkamer, het geeft je meer een geborgenheid gevoel.

  4. De technologie blijft zich maar uitbreiden en dat blijkt ook uit de badkamer technologie. Je kunt bijvoorbeeld een lamp instellen die aangaat op het moment dat je de badkamer in loopt of een douche met touchscreen aan en uit zetten of de temperatuur regelen. Ook kun je een radio in de douche laten monteren die je met hetzelfde touchscreen scherm kunt bedienen. Je moet er wel echt van houden.