Veranderen is een keuze
Image default
Beauty en verzorging

Vlakbij Krimpen aan den IJssel vindt u een fantastische kapper voor heren

De laatste haarmode en -trends verschilt enorm veel voor dames en heren. Daarom is het vinden van een goede herenkapper in de omgeving van Krimpen aan den IJssel soms een hele klus. Het professionele team van Monique’s Hair Fashion staat echter klaar voor alle heren die er graag goed verzorgd uitzien met een nieuwe coupe of getrimde baard. De kappers van de salon volgen regelmatig trainingen waarbij zij de nieuwste technieken leren te beheersen en leren stylen volgens de laatste haarmode. Heren kunnen in deze kapsalon terecht voor meerdere behandelingen, waaronder knippen, tondeuse of het klassiek baard scheren met open mes.

Geniet van heerlijke verzorging met kwaliteitsproducten

Het gebruik van goede, verzorgende producten is niet alleen voor dames erg belangrijk. Ook voor heren is uiterlijke verzorging erg van belang. Bij deze kapper vlakbij Krimpen aan den IJssel wordt uw haar gewassen en gestyled met de kwaliteitsproducten van het merk Depot. Depot heeft een complete lijn met mannenverzorgingsproducten, variërend van gel tot baardolie en shampoo. Maar waarom wordt hier eigenlijk een apart merk voor gebruikt? Dit is nodig omdat heren een compleet andere huid- en haarstructuur hebben dan dames en kinderen. Bovendien zijn de wensen met betrekking tot de producten anders voor heren. Dit erkennen de professionele kappers bij Monique’s Hair Fashion graag.

Kom samen met de kinderen langs op woensdagmiddag voor scherpe prijzen

Wist u dat er op woensdagmiddag speciale scherpe prijzen gelden voor de knipbeurten van kinderen? Kom daarom samen met uw kind(eren) langs en geniet van deze frisse aanbieding! Natuurlijk zijn dames ook welkom bij deze gezellige kapper vlakbij Krimpen aan den IJssel. Bij iedereen wordt de tijd genomen voor een gedegen en persoonlijk advies, waarna u volledig gaat relaxen in de kappersstoel met een lekker kopje koffie. U bent ervan gegarandeerd dat u altijd met een prachtig kapsel de deur uitloopt.

http://moniqueshairfashion.nl