Veranderen is een keuze
Image default
Bedrijven

4 onconventionele manieren om LED verlichting te gebruiken voor buiten

De komst van LED verlichting voor huishoudelijk gebruik heeft een revolutie teweeggebracht in het interieurontwerp. Met LED lampen zijn er talloze opties en ontwerpmogelijkheden, zowel binnen als buiten. LED stripverlichting voor buiten is dat ene type verlichting dat een onbeperkt aantal toepassingen heeft om de sfeer van een huis echt te veranderen, ook al worden in de meeste huishoudens vaak verschillende vormen van LED verlichting gebruikt. Striplampen worden vaak binnenshuis gebruikt voor verlichtingsdoeleinden, onder meer rond spiegels, onder zwevende matrassen en onder kunstmatige plafonds. Toch worden de toepassingen van lichtstrips in de buitenverlichting nog wel eens over het hoofd gezien. Hier zijn 4 creatieve manieren om LED stripverlichting voor buiten te gebruiken om je terras een bijzondere sfeer te geven.

Bruisend Zwembad

De meeste zwembaden hebben een soort verlichting. Je kunt de standaard verlichting echter upgraden door het zwembad te bekleden met LED stripverlichting, waardoor het zwembad direct een moderne en schitterende uitstraling krijgt. Vanwege het aanpassingsvermogen van de lampen kunnen ze rond zwembaden van elke grootte en vorm worden geplaatst. LED stripverlichting die wordt gebruikt om zwembaden te begrenzen, helpt ook bij het projecteren van de randen van het zwembad, waardoor het risico op vallen wordt verminderd, vooral tijdens feesten en evenementen.

Drive/Inloop door licht

Door LED strips langs de weg te plaatsen, kun je je wandelpaden of oprit verlichten. Dit is een heel subtiele methode om de kenmerken van je paden onder de aandacht te brengen. In tegenstelling tot de conventioneel felle straatverlichting zorgt het zachte, diffuse licht voor een gezellige sfeer. Striplampen helpen ook bij de gelijkmatige lichtverdeling, wat de esthetische aantrekkingskracht verbetert.

Balkon verlichting met LED strips

Als je wat tijd alleen wilt doorbrengen met het lezen van een boek en het drinken van koffie, ga dan naar je balkons, terras of ander plekje. Gebruik LED strips om de ruimte een serene en ontspannende sfeer te geven. Deze lichten zijn niet te fel om ongewenste aandacht te trekken of veel lawaai te maken, en ze zijn ook niet te zwak om vermoeide ogen te veroorzaken.

Maak je buitenruimte excentriek

Aangezien LED strips verkrijgbaar zijn in een breed scala aan kleuren, zijn er talloze toepassingen voor. Probeer verschillende vormen op verschillende plaatsen in huis. Je fantasie is de enige beperking bij deze striplampen.