Veranderen is een keuze
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een lichtplan voor bedrijven in de horeca in Noord-Holland

Bent u eigenaar van een bedrijf in de horeca? Wilt u een lichtplan laten maken bij een hoogstaand bedrijf die veel ervaring heeft met het ontwikkelen van deze plannen voor bedrijven in Noord-Holland? Dan moet u zeker eens contact opnemen met Dutch Light Pro in Ridderkerk. Een mooi lichtplan in de horeca kan erg uitnodigend werken voor uw (potentiële) gasten. Daarbij zijn de lichtinstallaties van dit bedrijf duurzaam en van hoogstaande kwaliteit. Het laten maken van een lichtplan is dus altijd een slimme investering voor bedrijven in Noord-Holland en daarbuiten. Niet alleen voor de horeca, maar ook bijvoorbeeld voor onderwijs- en zorginstellingen, woningen en winkels.

In vier stappen naar een sterk lichtplan

Wanneer u de hulp van een lichtdesigner inschakelt, wordt uw lichtplan in vier stappen gemaakt. De eerste stap bestaat uit een kennismakingsgesprek, waarbij er wordt georiënteerd op uw vraag. In de tweede stap wordt een schetsontwerp gemaakt; een algeheel concept. In de derde en vierde stappen worden definitieve tekeningen gemaakt waarna het plan wordt gerealiseerd. De levering van producten zit ook bij stap vier. Tijdens dit proces wordt een creatieve en intelligente benadering van lichtontwerp aangehouden. Hierbij wordt er constant rekening gehouden met complexe technische vereisten. Dutch Light Pro is dus dé partner voor het maken van een lichtplan voor bedrijven in Noord-Holland.

Door heel Europa werkzaam

Dutch Light Pro in Ridderkerk verkoopt niet alleen lichtplannen in Noord-Holland, maar ook in de rest van Europa. Professionele klanten, aannemers en interieurontwerpers weten deze lichtontwerpers goed te vinden. De ontwerpers helpen u namelijk bij het vinden van de beste verlichting en designoplossingen. Alle producten kunnen rechtstreeks geleverd worden bij het project dankzij hun eigen transportbedrijf. Alles wordt u hier dus uit handen genomen, van het concept tot aan de juiste integratie van alle designgegevens. Heeft u interesse in een lichtplan? U neemt contact op via de contactgegevens op de website.

https://www.dutchlightpro.nl/nl