Veranderen is een keuze
Image default
Health / Alternative

Waarom je haarverven aan een specialist moet overlaten

Het is erg prijzig, ik heb tijdgebrek of ik doe het liever zlef. Er bestaan allemaal redenen om een haarverf pakje bij de drogist of in de supermarkt te halen. Echter, je haar laten verven bij een kapper, heeft zoveel meer voordelen dan je denkt en is daarom je tijd en geld dubbel en dwars waard.

Hairstylisten hebben over het algemeen jarenlange ervaring op echte klanten en bij het oefenen op de kappersschool, dus weten precies de kneepjes van het vak. De kapper kijkt bijvoorbeeld naar je natuurlijke ondergrond, het kwaliteit van het haar, je huidskleur en het belangrijkste je haarstructuur. Ieder haar is namelijk anders en vraagt een bepaalde behandeling. Daarnaast kan de kapper je precies adviseren welke verfkleur het beste jouw huidskleur en jou past.

De meeste mensen verven hun haar door voorovergebogen boven de wasbak te hangen. Wat mij betreft een onmogelijke manier van doen. Je kan namelijk moeilijk checken of de verf daadwerkelijk goed is aangebracht en er is  vaak ook een zooitje in de badkamer. Bij een kapper in de buurt. Bijvoorbeeld een kapsalon in delft kan je lekker vertroeteld worden, door je haar te laten wassen en een kopje koffie te drinken. Ook garanderen de meeste kappers een goed resultaat. Dat vertaald zich in een garantie of een nieuwe kleur.

Nog steeds niet overtuigd om het te laten doen door een hairstylist? De kappers zijn namelijk op de hoogte van de nieuwste verftechnieken. Hierdoor loop jij met jouw haar voorop met de nieuwste kleurtrends.

De hairstylisten kunnen je ook goed adviseren om jou kleur het langst te behouden. Dit door de beste haarproducten te adviseren, van conditioner tot andere haarmiddelen. Zo heb je altijd de perfecte uitstraling met je haar en niet met verwaarloost huid.

Ben jij overtuigd van de aanpak van een kaper? Zoek dan bijvoorbeeld naar ‘goede kapper delft‘ en laat je verbazen door hun vakmanschap.

https://www.onekappers.nl