Veranderen is een keuze
Image default
Health / Alternative

Yoga Heemskerk

Wanneer u op zoek bent naar yoga in de buurt van Heemskerk of yoga in Heemskerk, dan zit u bij Yogachi op de juiste plek. Yogachi is een yogaschool onder de leiding van Johan, die al meer dan 48 jaar ervaring heeft op het gebied van Yoga. Johan is gecertificeerd Universal Haling TAO instructteur en biedt in zijn yogaschool verschillende producten en diensten aan op het gebied van TAO meditatie, workshops en lessen.

Yoga Heemskerk- Workshops

Yogachi de yogaschool in Heemskerk bied verschillende workshops aan die te maken hebben met wijsheid, behoudzucht, angst, lichaamstemperatuur en lichamelijke klachten als stijfheid, vermoeidheid en ziekte. Deze workshops zijn bestaande uit praktische oefeningen die ervoor zorgen dat je lichamelijke rust vindt.

Yoga Heemskerk- TAO meditatie

Yogachi biedt verschilllende TOA meditatie lessen die te maken hebben met buik en onderrug klachten, emoties, zitten en gedachten. Ook deze oefeningen hebben te maken met innerlijke rust en door het beoefenen van deze oefeningen kom je volledig tot jezelf.

Yoga Heemskerk- diensten

Bij Yohachi kun je ook terecht voor verschillende massages en therapieën. Deze therapieën en massages hebben te maken met het weer tot jezelf komen en het verhelpen van lichamelijke klachten.

Niet alleen bied Yogachi verschillende diensten aan op het gebied van Yoga,  je kunt er ook een zaal huren om zelf les te geven of om mensen te stimuleren op het gebied van lichamelijke oefeningen en emotionele oefeningen.

Yoga Heemskerk- Thema’s

Yogachi houdt zich voornamelijk bezig met twee thema’s, namelijk: energie en helen. Deze twee onderdelen zijn ontzettend belangrijk voor het lichaam. Daarom is het belangrijk om deze gevoelens te stimuleren. Dit leer je hier, bij Yogachi, door middel van yoga oefeningen en bewegingen.

Meer informatie

Bent u geïnteresseerd in Yogachi? Dan kunt u natuurlijk altijd even kijken op de website of contact opnemen met het bedrijf. Op de website vind je alle nodige informatie over de workshops, diensten, thema’s en de meditatie. Ook kun je hier informatie vinden over de geschiedenis van Johan.