Veranderen is een keuze
Image default
Health / Alternative

Een gevarieerd smakenpalet van E-liquids

Ben je meer van de zoete vanilletinten of ben je meer een fruitig typje? Er zijn E-liquids in de meest uiteenlopende smaken. Zo kun je als e-smoker afwisselen. Zelfs smaken als anijs, kruiden of rozen en thee zijn verkrijgbaar. Met de e-liquid met koffiesmaak wordt je vast wakker ’s morgens. Pak de smaak van mokka bijvoorbeeld na het diner. Juist even helemaal geen smaakje? Een ‘neutrale’ e-liquid kan dan uitkomst bieden.

E-liquids in verschillende verhoudingen

E-liquids zijn de vloeistoffen die je toevoegt in een e-sigaret. Deze verbranden niet, zoals tabak, je dampt ze. De basis van de e-liquid zijn de ingrediënten PG (Propyleenglycol) en VG (Vegetable/Plantaardige Glycerine). Waar de PG zorgt voor een sterker keelgevoel van de damp, zorgt VG voor de hoeveelheid damp van de e-sigaret. De VG is zachter voor je keel. Het is maar net wat jouw manier van roken is en wat jij belangrijk vindt als je de verhouding tussen PG en VG kiest. Zo kun je bij het dampen van e-liquids variëren in smaken en sterktes. Het is maar net wat jouw voorkeur heeft.

Neem gerust contact op

Wanneer je allergisch bent voor bepaalde stoffen is het aan te raden om eens informatie in te winnen bij specialisten op het gebied van e-liquids. De experts van E-liquidmania staan daarom iedere werkdag voor je klaar. Stel je vraag gerust via de live chat. Of bel de klantenservice op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur. Weet jij al precies welke e-liquid je wilt kopen? Bestel dan voor 17.00 uur en ontvang je bestelling de volgende dag. Bestelling van 10 euro of meer worden gratis verzonden. Klanten beoordelen E-liquidmania met een 9,7.

https://www.eliquidmania.nl/