Veranderen is een keuze
Image default
Health / Alternative

Triathlon Gear en Technologie

Wanneer je deel gaat nemen aan een triathlon heb je verschillende producten nodig. Van kleding en een goede fiets naar technologische snufjes zoals smartwatches.

Over Triathlon365

Triathlon 365 is dé website over de triathlonsport in Nederland. Op deze website lees je naast informatie over Gear en Technologie ook over veelvoorkomende termen in de triathlonwereld. Ben jij op zoek naar mooie wedstrijden in binnen- of buitenland? Wil je meer weten over training, voeding en herstel? Ook dan zit je op de juiste plek. De lekkerste voedzame recepten, de pijler herstel in de vorm van een goede slaap en juiste supplementen, alles komt op triathlon365 naar voren.

Starten met een triathlon

Om te kunnen deelnemen aan een triathlon heb je de juiste spullen nodig. Wanneer je een beginner bent heb je misschien geen zin of geld om de duurste spullen aan te schaffen. Gelukkig kan je veel spullen ook lenen. Zo zijn er verschillende plekken waar je een wetsuit kan lenen en mag je misschien wel de verstofte oude racefiets gebruiken van je vader voor je eerste wedstrijd. Wanneer je verslaafd bent geraakt aan de sport kan je stap voor stap meer spullen aan gaan schaffen. Zo is een goede smartwatch een handige aankoop om je progressie te kunnen meten en om in de juiste hartslagzones en VO2 max te trainen.

Gear en Technologie

Op Triathlon365 vind je verschillende blogs in de categorie Gear en Technologie. In deze categorie lees je alles over de spullen die je kunt gebruiken tijdens trainingen en triathlonwedstrijden. Van hardloopschoenen tot smartwatches tot de beste wetsuits en de mooiste time-trial fietsen. Pas op, van de producten in deze categorie kan je erg hebberig worden!

 

https://sport.nl/

Gerelateerde artikelen

Extra hulp tijdens het inparkeren van uw camper.

Een milieuvriendelijk kerstfeest

Regel je zorg online met mijn zorgverzekering