Veranderen is een keuze
Image default
Health / Alternative

Natuurlijke FUE haartransplantatie

 

Voor een natuurlijke FUE haartransplantatie kunt u een consult aanvragen bij Globalhair.nl. Als haarspecialist weten we precies waar u de haarchirurgen kunt vinden die u nodig hebt voor uw haarbehandeling. Zo kunt u een baardtransplantatie laten doen volgens de FUE (follicle unit extraction) methode. Op die wijze krijgt u een natuurlijke baard waar u mee voor de dag kunt komen. Ook wenkbrauwtransplantatie is een optie. Als u lange tijd aan het epileren van uw wenkbrauwen hebt gedaan en u het volume wil doen toenemen dan kunt u voor passende haarimplantatie kiezen.

De haarbehandelingen die Global Hair geeft worden gedaan in goede Turkse haarklinieken die tevens erg goedkoop zijn. Na de ingreep krijgt u een PRP plasmabehandeling waardoor uw haargroei gestimuleerd wordt. Voor meer informatie kunt u terecht op diverse fora. Zo is Haarweb een aanrader. U kunt overigens ook een consulent inschakelen van Globalhair.nl die u persoonlijk adviezen kan geven over FUE haartransplantatie.

Goede Turkse haarklinieken

Voor goede FUE haarimplantatie die natuurlijk overkomt zijn er talloze haarbehandeling klinieken in Nederland, België en Turkije. Maar welke biedt de services die u nodig hebt om van uw kaalheid af te komen, om een baard terug te krijgen of om goed uitziende wenkbrauwen te implanteren. Global Hair weet precies welke Nederlandse, Belgische en Turkse haarklinieken goede kwaliteit leveren. Als u dus een consult wilt voor kwalitatieve haartransplantatie van een FUE haarchirurg uit Turkije dan zit u bij Global Hair helemaal op de juiste plaats.

Kijk op fora

Om het zekere voor het onzekere te nemen kunt u op haartransplantatie fora kijken. Haarweb is zo’n forum waar u vragen kunt stellen en verhalen kunt lezen over mensen die hun haar hebben laten transplanteren volgens de FUT en FUE methode. Zo kunt u deze manieren van haren implanteren vergelijken en zelf tot een conclusie komen. Een consultant van Globalhair.nl kan u ook informeren over de Turkse, Belgische en Nederlandse haarklinieken. Zo weet u waar u aan toe bent wanneer u kiest voor natuurlijke FUE haarimplantatie.