Veranderen is een keuze
Image default
Gezondheid

Kies voor specialistische fysiotherapie in Den Haag

Als u al langdurig rondloopt met rugklachten waar u maar niet vanaf komt, doet u er goed aan om naar een fysiotherapeut te gaan. Ook als u last heeft van kortstondige maar intense rugpijn is een bezoek aan een dergelijke specialist aan te raden. Bij iedere vorm van rugklachten maakt u een afspraak voor fysiotherapie in Den Haag bij De Rugschool. De experts van deze locatie zijn gespecialiseerd in het behandelen van rugklachten. De rug speelt een zeer belangrijke rol in de ondersteuning in de rest van uw lichaam. Zodoende is het verstandig om een fysiotherapeut in de arm te nemen die de juiste kennis en specialismen meester is. 15 jaar ervaring biedt de medewerkers van fysiotherapeut De Rugschool de kunde om u doeltreffend van uw rugklachten af te helpen. Ook bij problemen met andere gewrichten kunt u terecht bij deze praktijk.

Kies voor een individuele, persoonlijke behandeling

Rugklachten zijn doorgaans zeer pijnlijk. Toch blijven vele mensen er langdurig mee rondlopen zonder hulp te zoeken. Toch is het inschakelen van de gedegen fysiotherapie van De Rugschool in Den Haag een van de beste manieren om deze pijnen te verhelpen. Bij deze praktijk bespreekt men eerst door middel van een intake uw problemen en klachten. Vervolgens onderzoekt de fysiotherapeut de oorsprong van de pijn en de te nemen vervolgstappen. Het grote voordeel is dat u voor een intake voor fysiotherapie bij de specialist in Den Haag geen doorverwijzing van uw dokter nodig heeft. Na de intake stelt uw fysiotherapeut een behandelplan op, met het oogpunt om u zo snel mogelijk van uw klachten af te helpen.

Allerlei behandelingen voor uw rugklachten

De jarenlange ervaring die men bij deze specialistische fysiotherapeut heeft opgebouwd, garandeert dat alle nodige kunde aanwezig is om uw klachten tot een rap einde te brengen. Deze gecombineerde deskundigheid garandeert een effectieve, snelle en ook correcte behandeling van uw rugklachten. De Rugschool doet hierbij een beroep op diverse behandelingen. De intake zal uitwijzen bij welke behandeling u het meeste baat zult hebben. Bij deze specialist voor fysiotherapie in Den Haag kunt u terecht voor een grote reeks behandelingen. Een greep uit het aanbod:

  • Sportfysiotherapie
  • Bekkenfysiotherapie
  • Schroth Therapie
  • Manueel therapie
  • Claudicatio therapie