Veranderen is een keuze
Image default
Health / Alternative

Kom in contact met een overleden dierbare

Kon ik nog maar één keer…

Wat als je de kans had om je overleden vader, moeder, broer , zus, familielid of geliefde nog één keer te spreken? Om hem of haar te vertellen wat je niet meer hebt kunnen zeggen, of om te horen te krijgen wat hij of zij jou nog zo graag had willen vertellen? Gewoon even horen dat het goed gaat, en de bevestiging krijgen dat de overledene nog steeds bij je is.

Schuldgevoel na een overlijden

Het gebeurt helaas maar al te vaak. Iemand overlijdt plotseling en de nabestaanden van de overledene, zijn of haar partner, vrienden of familieleden blijven achter met vragen, onrust en vaak zelfs schuldgevoelens. Je hebt niet meer kunnen zeggen dat je van de overledene hield, misschien was er een ruzie toen jullie elkaar voor het laatst zagen, of heb je zelfs het gevoel dat het overlijden voorkomen had kunnen worden wanneer bepaalde zaken anders waren gelopen. Omdat een overlijden zo ”definitief” is kan men zich totaal verliezen in schuldgevoel omdat hij of zij het idee heeft dat bepaalde zaken nooit meer opgelost kunnen worden omdat de persoon er niet meer is.

 

Je overleden dierbare is er nog steeds

Het tegenovergestelde is echter waar. De overleden dierbare is nog steeds bij je, niet meer in een tastbare of zichtbare vorm, maar zijn of haar energie zal echt niet helemaal verdwijnen. Het is zelfs mogelijk om nog contact te maken met je overleden dierbare en alsnog de dingen te zeggen die je had willen zeggen, of om onopgeloste problemen of ruzies alsnog recht te zetten. Misschien ben je op zoek naar goedkeuring van je overleden dierbare, omdat je uit schuldgevoel bepaalde stappen (nog) niet durft te zetten. Een Medium kan je hiermee helpen.

 

Contact met een overleden dierbare door middel van een Medium

Een Medium kan contact maken met de energie van je overleden dierbare. Wanneer een Medium dit doet kan hij of zij boodschappen van en aan je overleden dierbare doorgeven. Een Medium werkt letterlijk als een ”Medium”, een tussenpersoon, een kanaal tussen twee werelden. Bewezen en betrouwbare Mediums zullen je zeer specifieke details geven over de overleden dierbare, en wellicht zelfs over jou en andere familie/kennissen of vrienden zodat je zeker weet dat er daadwerkelijk contact is met de persoon waarmee jij in contact wilde komen. Zeer specifieke informatie is dan ook echt informatie die niet zomaar voor iedereen zou kunnen gelden. Denk aan namen, uiterlijke beschrijving, karakter beschrijving, favorieten, wensen, werk en hobby’s en misschien zelfs bepaalde woorden of zinnen die de overleden dierbare gebruikte tijdens zijn of haar aardse leven.

Ontvang mooie boodschappen van je overleden dierbare

Wil jij graag in contact komen met een overleden dierbare? Misschien hoeft er niks recht gezet te worden, maar wil je alleen maar even horen dat het goed gaat met jouw verloren dierbare. Ook dan kun je contact opnemen met een Medium. Hij of zij zal graag contact voor jou leggen, en wellicht heeft jouw overleden dierbare wel een hele mooie boodschap voor jou.

Contact met échte oprechte en bewezen Mediums

http://www.gratismediumchat.nl