Veranderen is een keuze
Image default
Gezondheid

Ontdek de voordelen van een gepersonaliseerde desinfectiezuil

Wanneer u graag een hoogwaardig desinfectiezuil voor uw onderneming wilt aanschaffen, bent u bij Desinfectie-Paal B.V. op de juiste plek. Dit bedrijf is specialist op het gebied van het ontwikkelen van desinfectiemethodes van hoogwaardige kwaliteit. Voor iedere onderneming vinden de professionals een passende oplossing. Bent u benieuwd naar wat het bedrijf voor u kan betekenen? Informeer direct naar de mogelijkheden!

Het aanschaffen van een hoogwaardige desinfectiepaal

Waarom zou u zo snel mogelijk een desinfectiepaal moeten aanschaffen? Vandaag de dag is het, voornamelijk door de snelle verspreiding van het coronavirus, van essentieel belang voorzorgsmaatregelen op het gebied van hygiëne na te leven en deze te waarborgen. Heeft u een eigen horecaonderneming? Dan is het verstandig een desinfectiezuil te kopen dan wel te huren voor een bepaalde tijd. Door een desinfectiepaal te installeren bij de ingang van uw zaak, krijgen uw gasten de mogelijkheid hun handen te ontsmetten alvorens zij uw horecagelegenheid betreden. Op deze manier wordt een snelle, ongecontroleerde verspreiding van bacteriën tot op zekere hoogte tegengegaan. Wilt u een gepersonaliseerde desinfectiepaal voor uw onderneming bestellen? Dan kunt u ervoor kiezen het logo van uw bedrijf op het apparaat te laten drukken. Op deze manier creëert u een mooi visitekaartje bij de voordeur van uw zaak, welke qua design precies aansluit op uw huisstijl.

Neem contact op en ontdek de mogelijkheden

Indien u geïnteresseerd bent in het aanschaffen van een desinfectiezuil van professionele kwaliteit, staan de experts van Desinfectie-Paal B.V. paraat om u van dienst te zijn. De desinfectiepalen zijn beschikbare in verschillende modellen en worden op maat gemaakt. Heeft u interesse in een mobiele ellenboogdispenser of gaat uw voorkeur eerder uit naar een elektrische dispenser? Heeft u vragen over het product? Of wilt u meer weten over de diensten van Desinfectie-Paal B.V? Neem dan vrijblijvend contact op met de medewerkers en ontdek wat zij voor uw bedrijf kunnen betekenen.