Veranderen is een keuze
Image default
Health / Alternative

Botox in de lift

Om maar met een woordgrapje te beginnen; botox zit in de lift. Tot een aantal jaar geleden werd er nog amper over gesproken, en als er over werd gesproken was het vaak negatief. Tegenwoordig is botox geen taboe meer. Het lijkt de normaalste zaak van de wereld en steeds op jongere leeftijd word er gebruik van gemaakt. Het aantal mensen dat de weg weet te vinden naar de botox kliniek neemt gigantisch toe. Botox ken inmiddels vele toepassingen. De toepassingen die bij veel mensen bekend is, is die om er jonger en frisser uit te zien. Ook kan botox worden gebruikt voor een minder serieuze blik of voor het laten verdwijnen van die vervelende rimpels. Verder wordt botox ook steeds meer gebruikt voor medische toepassingen: zo kan het mensen helpen die last hebben van overmatig zweten en ook de behandeling van botox tegen hoofdpijn is erg effectief gebleken.

Tegenwoordig hebben mensen de keuze uit honderden klinieken in Nederland. Vergeleken met twintig jaar geleden is het aantal klinieken gigantisch toegenomen. Het kiezen van de juiste kliniek is echter wel een uitdaging geworden, je wilt natuurlijk in de juiste handen zijn. Bij het maken van deze keuze is het raadzaam om je goed in te lezen aan de hand van reviews en ervaringen van mensen die je zijn voorgegaan.

Naast botox kun je tegenwoordig ook kiezen voor fillers. Deze behandeling wordt vaak gebruik voor het krijgen van vollere lippen, of er worden fillers in wangen geplaatst voor een voller gezicht. Fillers zijn overigens iets anders dan botox. Wanneer je botox in je lippen laat spuiten zal het resultaat niet heel mooi zijn, zacht gezegd. Laat je dus bij een gespecialiseerde kliniek behandelen die verstand van zaken hebben. De stijging van het aantal mensen dat botox gebruikt zet nog steeds door en vaak zie je dat wanneer men één keer botox heeft gebruikt, ook een tweede en een derde keer volgt.

http://www.faceland.nl/