Veranderen is een keuze
Image default
Health / Alternative

Een e-sigaret kopen

Het roken van een elektrische sigaret, ook wel een e-sigaret genoemd, wordt steeds populairder. Als je wilt stoppen met roken is een e-sigaret het ideale hulpmiddel. Maar wat heb je allemaal nodig voor een e-sigaret, en waar kun je e-sigaretten kopen?

Batterij

Een e-sigaret is een sigaret, maar dan elektrisch. Een e-sigaret werkt door middel van een batterij. Elke e-sigaret bevat dus een batterij. Deze batterij kan je opladen met het apparaatje dat bij je e-sigaret zit. Dit kun je gewoon via een stopcontact doen.

E-liquid

Daarnaast bevat de e-sigaret een tank of cartridge waarin je een vloeistof kan zetten die dient als een verdampingselement. Een e-liquid bevat over het algemeen nicotine, maar je hebt ook e-liquids zonder nicotine. Daarnaast zijn de e-liquids beschikbaar in allerlei verschillende smaken, denk aan bijvoorbeeld banaan of aardbei.

Gezonder

Het roken van een e-sigaret is 95% minder schadelijk voor je gezondheid dan het roken van een gewone sigaret. Een e-sigaret bevat geen kankerverwekkend teer of koolmonoxide of stikstofoxide. Dit maakt de e-sigaret een gezond rookalternatief. Daarnaast stinkt een e-sigaret ook niet, en heeft je omgeving hier dus geen last van.

Webshops

Als je een e-sigaret wilt kopen, dan kun je dit het beste online doen. Er zijn namelijk meer webshops dan gewone winkels die e-sigaretten verkopen. Er komen ook steeds meer webshops bij die e-sigaretten verkopen. Het aanbod online is dus veel groter. Er zijn ook verschillende sites waarop je de verschillende aanbieders van e-sigaretten met elkaar kunt vergelijken, je wilt natuurlijk de beste e-liquid kopen. 

http://www.esigaretervaring.nl/e-liquids/