Veranderen is een keuze
Image default
Health / Alternative

Hoe kan ik mijn lovehandles wegwerken?

Dit is precies de vraag die ik mijzelf een aantal maanden geleden ook afvroeg. Ik ben een vrouw van 32 jaar en ik had net als veel andere vrouwen last van lovehandles. Dit zijn de lagen vet die net boven je heupen hangen. Doordat ik lovehandles had durfde ik geen badkleding meer aan te doen naar het strand omdat ik mij hiervoor schaamde. Ik wilde hiervan af en ik ben op zoek gegaan naar een manier waardoor ik mijn lovehandles kon wegwerken.

Lovehandles wegwerken

Een vriendin van mij raadde mij aan om eens op de website Spierentraining.nl te kijken voor het wegwerken van mijn lovehandles. Toen ik op de website ging kijken vond ik al heel snel een aantal goede artikelen over het wegwerken van lovehandles. Uiteindelijk kwam ik terecht bij een artikel dat perfect aansloot bij mijn probleem. Het artikel ging over 4 makkelijke stappen om waardoor je lovehandles kan wegwerken. De stappen in dit artikel ben ik direct gaan volgen waardoor ik al heel snel resultaat boekte. Ik zag dat ik aan het afvallen was! 

Stappen om van lovehandles af te komen 

Ik leerde dat voeding erg belangrijk is wanneer je lovehandles wilt wegwerken. Ik ben erop gaan letten dat ik minder suiker en koolhydraten ging eten. Hierdoor ging mijn lichaam minder vet aanmaken waardoor er iniedergeval geen vet meer bijkwam. Daarnaast ben ik uiteraard hard gaan sporten. Alleen gezond eten is niet genoeg. In het artikel over lovehandles wegwerken staan 4 goede oefeningen die je hiervoor kan uitvoeren. Deze oefeningen heb ik met behulp van het buikspieren schema op de website vaak uitgevoerd. De 4 oefeningen zijn de gedraaide crunch, de V-up, de Sit up en de Pulse up. Door deze oefeningen uit te voeren en gezond te eten zag ik al snel resultaat.

Ik ben erg blij dat ik bij Spierentraining.nl terecht ben gekomen. Door de hulp uit het artikel heb ik mijn lovehandles weggewerkt. Dit heeft mijn leven veranderd en ik heb hierdoor veel zelfvertrouwen gekregen. Ik raad iedereen die last heeft van lovehandles om ook eens op Spierentraining.nl te kijken. Wees sterk en werk je lovehandles voorgoed weg!

https://www.spierentraining.nl/lovehandles-wegwerken/